Sådan Set Up trædesten med flise

July 10

Opsætning af trædesten med fliser vil skabe en gangbro, der er en unik og naturlig accent til dit hjem og græsplæne. Lægge trædesten eliminerer vanskelighederne med at installere en mindre attraktive konkrete gangbro, og en stepping sten gangbro er meget enklere at reparere. Med et par grundlæggende værktøjer og materialer er oprettelsen af en stepping sten gangbro med fliser et job, der kan være nemt og billigt gjort på egen hånd.

Instruktioner

•Plan layout af din gangbro. Placer fliser langs jorden hvor du gerne vil have dem til at være. Prøv at gå på stenene for at sikre de komfortabelt med afstand.

•Brug have tingene eller flad skovl til at spore og score jorden rundt hver sten. Fjern stenene og angive hver enkelt ved siden af sin passende hul eller gøre et notat af hvilken sten der foregår hvor, så du ikke vil glemme senere.

•Dig ud i marken, hvor du scorede omkring stenene til at oprette senge for sten skal angives. Hvor dybt du graver vil afhænge af flise tykkelse. Grave dybt nok at mindst halvdelen af stenen vil være nedsænket i jorden. Grave dybere, hvis du foretrækker at have toppen af sten niveau med jorden. Tamp ned bunde af senge, så de er flade og niveau. Linje i bunden af senge med en one-tommer lag af sand. Tamp ned i sandet.

•Indstil sten i deres senge. Trin på hver enkelt for at sikre, at de er sikre. Brug en plan for at sikre hver sten æglæggende fladt. Placer en bestyrelse på tværs af flere sten og sætte et niveau på toppen til at sikre, at stenene er niveau med hinanden. Skift, fjerne eller tilføje sand under en sten, hvis det ikke er plan eller vakler når du træder på den.

•Fyld i huller i nærheden af the stones kanter med jord. Tamp sten med en blok af træ eller en gummihammer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com