Sådan bruges reb rundt om træer til at hænge en hængekøje

July 11

Sådan bruges reb rundt om træer til at hænge en hængekøje

En hængekøje design giver dig mulighed at ligge og slappe af i varmt vejr uden stikning til ark eller møbler. Vævningen tillader luft at cirkulere over den del af dig, der er i kontakt med hængekøje. Hvis du er heldig nok til at have to træer, der er en passende afstand fra hinanden, kan de give dig et sted at hænge din hængekøje og nogle svalende skygge på samme tid. Kontroller, at træerne er robust nok til din vægt--mindst 12 inches i diameter er ideel.

Instruktioner

•Tie en længde af rebet til hver ende af hængekøjen. Måle afstanden fra udgangen af hængekøje træ hvor du vil være binde det og tilføje 6 fod for indpakning omkring træet. Brug 3/4-inch hampereb for maksimal styrke; nylonreb er mere tilbøjelig til at strække og bryde. Afstanden fra slutningen af hængekøjen til træet skal være 2 til 3 fødder i hver ende.

•Pick op en af reb og udvide det fra hængekøjen til træet. Pak det to gange rundt om træet på omkring 6 fod fra jorden og tuck det bag sig, så den ikke glider. Ikke binde det endnu.

•Pick op andre rebet og udvide det til andre træet; din hængekøje bør nu være suspenderet i luften mellem træerne. Justere den reb slæk, så det punkt hvor rebet opfylder hængekøjen er 5 til 6 fod fra jorden. Pak reb flere gange rundt om træet og binde det sikkert med en slipknot, som vil tillade dig at justere længden af rebet, hvis det er nødvendigt.

•Ansigt tilbage til det første træ og justere den reb højde så hængekøjen hænger jævnt. Binde det sikkert med en slipknot, som vil tillade dig at justere længden af rebet, hvis det er nødvendigt.

•Få i hængekøje at teste sin højde og komfort. Hvis det er i den position, du ønsker det, have en lur.

Tips & advarsler

  • Hvis du lader hængekøje op til en meget lang periode, løsne reb og derefter retie dem, så de giver træet plads til at vokse. Et træ vil vokse omkring et stykke reb, hvis det er venstre på for længe, som kan skade bark.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com