Plant størrelse af Super Sweet 100 & solen guld tomater

July 11

Tomater er relativt nemme at dyrke, fordi de udfører lige så godt i haven senge og plantageejere eller Potter. Der findes mange forskellige sorter, fra store bøf tomater til små cherrytomater, så du er sikker på at finde en sort, der opfylder dine behov. Cherry tomater, som Super Sweet 100 og solen guld, har tendens til at vokse på mindre planter, og derfor gøre store Tilføjelser til små værfter eller container haver.

Super Sweet 100

Super Sweet 100 hybrid kirsebær tomatplanter producerer små, cherry-store, lyse røde tomater med en sød, sukkerholdig smag. Det tager 70 dage til Super Sweet 100 at nå modenhed og producere modne tomater klar til høst. Planterne vokser typisk til 4 til 5 fod i højden med længe tomat-bærende slyngtråde, der breder sig til en rækkevidde på omkring 18 inches; men mange hjem gartnere rapportere deres anlæg nå højder over 7 fod. For bedste ydeevne og udbytte, satse til vinstokke eller tillade tomat planten til at vokse og klatre langs et hegn.

Søn guld

Søn guld hybrid tomatplanter producerer cherry mellemstore tomater anerkendt ved deres gul-guld farve og sweet-syrlig smag. De vokser i store klynger på tomat vinstokken og blive flavorful, før de modnes fuldt ud, så du kan nyde dem en op til en uge tidligt. Søn guld typisk vokse til at være 4-5 fødder høj med en 18-tommer spredning. De udfører bedst hvis du sats dem, og du kan endda træne dem til at vokse langs espalier eller dæk gelændere, hvis det ønskes.

Vækstbetingelser

Starte både Super søde 100s og solen guld indendørs 6 til 8 uger før du planlægger at omplante dem udenfor. Deres plantefrø i små, individuelle starter containere, 1/4 tomme dyb i en frø-start formel. Når de er 2 til 3 inches høj, omplante dem udenfor. Planter, der dyrkes i haven friarealer vil ofte nå større højder end potteplanter tomatplanter. Super sød 100s og solen guld har brug for mindst 6 timer i fuld sollys dagligt og regelmæssig vanding. Begge planter vil bremse eller stoppe produktionen af blomster og tomater i temperaturer under 50 eller over 90 grader Fahrenheit.

Høst

Høst Super Sweet 100 tomater, når de er helt modne og fast med en dyb rød farve. Mod slutningen af vækstsæsonen, vælge alle resterende tomater før den første frost og tillade dem at afslutte modning inde i brune poser eller spredt i avisen. For de bedste resultater, harvest solen guld tomater når de er en ensartet gul-guld farve og er fast at røre ved, selvom du kan høste solen guld et par dage for tidligt, da deres smag modner hurtigere end med andre sorter. Du skal vælge alle tomater før den første frost at forhindre skader fra frysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com