Strukturel sikkerhed i hjem med børn

July 11

Strukturel sikkerhed i hjem med børn

En af de vigtigste forholdsregler, du bør gøre i dit hjem at sikre, at det er strukturelt sikkert. Opretholde den strukturelle integritet af dit hjem er især vigtigt, hvis du har børn. Simple løsninger såsom bygning beskyttende tilføjelser på dit eksisterende hjem vil beskytte dit barn fra en række af skader.

Skræmmende statistik

Nationale Safe Kids kampagnen rapporterer, at mere end 4,5 millioner børn om året hovedet til hospitalet som følge af skader om hjemmet. Mange af skaderne, kommer fra uheldige resultater af nysgerrighed, som børn ved et uheld drikke giftige materialer under en vask; Nationale Safe Kids kampagnen rapporterer imidlertid, at mange af skaderne skyldes forebyggelige strukturelle skader til en bygning. For eksempel er mange børn forgiftet hvert år som følge af kemikalier trænge gennem boliger struktur.

Kemikalier og toksiner

Dit barn behøver ikke at drikke kemikalierne under vasken at være forgiftet. En sikkerhedsrisiko for mange hjem kommer i form af kemiske forbindelser findes på vægge, vinduer, badeværelser og ventilationssystemer i et hjem. Department af boliger og byudvikling rapporter, at kemikalier såsom bly, skimmel, pesticider og asbest kan komme fra dårlig vedligeholdelse af et hjem. Forbedring af luftkvaliteten i dit hjem og ødelægger enhver akkumulering af mug og økologiske produkter findes på tværs af dit hjem vil beskytte dit barn mod sygdomme.

Manglende sikkerhedsforanstaltninger

Mangel af at have visse sikkerhedsforanstaltninger i dit hjem kan øge sandsynligheden for barndommen skader. Center for Disease Control rapporterer, at hvert år 8.000 børn fra 0 til 19 år er taget på skadestuen fra falls alene. At have de rigtige sikkerhedsforanstaltninger i hele dit hjem kan beskytte dit barn mod falder til jorden. Ét sikkerhedsforanstaltning kan omfatte gelændere på alle dine trapper, så barnet har en understøttet struktur til at holde på. En anden sikkerhedsforanstaltning er at installere installationsvinduet vagter på alle vinduer, der er over jordhøjde.

Nødsituationer

Ingen ønsker nogensinde at tænke på en nødsituation sker i deres hjem; men planlægning for enhver nødsituation god tid kan hjælpe Gem din families liv. Men det er vigtigt at huske, hvordan dit hus er bygget og struktureret vil påvirke, hvordan du udnytte flugtveje i nødsituationer. For eksempel, hvis du har installationsvinduet vagter til at beskytte dine børn hvis de falder, Sørg for du installere installationsvinduet vagter med nødsituation frigivelse knapper. Også, udpege en placering inde i eller uden for huset til sikkerhed. Hvis der er en orkan eller tornado, forberede et værelse i hjemmet hvor du og din familie har læ fra stormen. Hvis der er en brand, er møde sted uden for der langt nok fra ilden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com