Natrium gade lys vs Neon lys

July 12

Natrium gade lys vs Neon lys

Natrium gadelygter og neon lys arbejde på en lignende måde, men de producerer meget forskellige former for lys og bruges forskelligt.

Højtryks natrium belysning

Højtryks natrium belysning resultater når natrium gasser inde pæren reagere på elektricitet. Disse pærer er undertiden anvendes i gadebelysning; men på grund af deres dårlige energieffektivitet og lavt niveau af hvidt lys, lavtryks natrium lys har erstattet dem som den foretrukne metode. Denne type belysning anvendes, når et hvidt lys er at foretrække over et orange lys.

Lavtryks natrium belysning

Den mest energieffektive type belysning, lavtryks natrium lys er mest almindeligt anvendt til highway belysning og sikkerhed belysning. En orange-hued lys er produceret når natrium gasserne inde pæren reagerer med elektricitet. En lavtryks natrium lys kræver en opvarmningstid på cirka 10 minutter og har brug at køle ned, før du genstarter.

Neonlys

Neon gas, når kombineret med argon og kviksølv, der bruges til at producere neonlys, der anvendes i reklame og illustrationer. Neonlys kommer i forskellige farver og figurer, men kvaliteten af lys produceret gør dem ineffektive til utilitaristiske formål, såsom gaden belysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com