Hvordan til at trimme en Ivy plante

July 13

Ivy kan give groundcover til din plæne eller haven udenfor eller trives som en potteplante inde i dit hjem. Når det bliver, hvor du ønsker det skal være, kan ivy give visuel stimulation til din værftet og et levested for en bred vifte af fugle og insekter. Hvis venstre umarkeret, dog kan ivy let spredes så vidt at det tager over plænen, og i sidste ende din nabo græsplæne også. At holde din ivy trimmet vil give groundcover ønskede uden det overskydende, du ikke ønsker.

Instruktioner

Trim din vedbend

•Trim en indendørs ivy plante. Hvis du har en indendørs ivy plante i en gryde, det begynder at krybe ud af sin pulje og overtage din stue, hvis du ikke tager ordentlig pleje af det. Brug din Sakse til at skære ud nogen rogue ivy vinstokke, holde det tæt på gryden du plantede det i. Hvis du ikke har sakse, kan du knibe ud stængler med fingrene.Du kan også tage din stiklinger og re pot dem for at lave nye planter, eller bare smide dem.

•Prune en udendørs anlæg. Du bør beskære din udendørs ivy plante, to eller tre gange om året til at fremme sund vækst. Men du kan trimme din ivy plante andre helst det begynder at blive uregerlig. Klip planten tilbage med din sakse, og sørg for at bortskaffe enhver stiklinger; Hvis du lader dem i din værftet, kan de tage rod og genskabe det problem, du havde i første omgang.

•Prevent fremtidige overskydende vækst. Hvis du har en ivy plante, der ikke er klatring noget, du kan give det noget at klatre så at det vil begynde at vokse i stedet for ud. Plante en aktiepost i jorden eller give en haven væg eller endda et espalier eller havepavillon for ivy at klatre udendørs. Inside, kan du bruge en ledning topiary ramme eller et mindre træ spil.Du kan også tage en del af ivy, der vokser alt for langt udad og trække det tilbage mod midten af din have. Pin det ned til jorden, og det vil rod; derefter kan du afbrød den nye vækst fra moderplanten og lad det vokse sin egen.Du kan også hegnet i dit ivy anlæg ved hjælp af en sten haven mur eller et sæt af haven sten placeret omkring det område, hvor du vil plante til at bo. Dette bør langsom eller stoppe overskydende væksten af anlægget til uønskede område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com