Sådan vaske bomuldshandsker

March 12

Bomuldshandsker har eksisteret i hundreder af år. I de seneste handsker blev betragtet som en væsentlig del af en persons garderobe. Nu bomuldshandsker bruges til mange forskellige formål, men er ikke påkrævet til formelle lejligheder. Bomuldshandsker er typisk bruges til at beskytte dine hænder fra beskidte opgaver eller for at beskytte dine hænder fra vejret. Iført handsker til disse formål udsætter handsker til snavs. Det er vigtigt at kende den korrekte måde at vaske bomuldshandsker for at holde dem ser som ny.

Instruktioner

•Undersøg handsker for nogen pletter eller pletter. Læse etiketten for enhver særlig rengøring instruktioner. Nogle handsker er ikke designet til at blive vasket i en maskine. Du bør hånd vask handsker med detaljer eller patches limet til handsker.

•Forbered handsker til vask ved at placere pletter remover på nogen af de pletter og pletter. Gnid pletfjerner i pletten ved hjælp af en lille, soft-strittede børste. Lad dem sidde i flere minutter men ikke længere end 10.

•Wash handsker i vask maskine efter farve. Vaske mørke handsker i koldt vand; vask hvide handsker i varmt vand. Vaske hvide handsker med 1 til 2 tbsps. af blegemiddel at bringe hvidhed i handskerne. Hvis handsker har detaljer eller er specielt sarte, hånd vaske dem i en vask med nogle vaskemidler. Skyl forsigtigt.

•Tør handsker ifølge etiketten. Du kan tørre mange bomuldshandsker i tørretumbleren. Du kan være nødvendigt at lægge nogle flade, eller hænge dem til tørre. Hvis der er tvivl, er det bedst at linje tørre handsker.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at vaske bomuldshandsker af sig selv. Vask handsker med andre tøj øger chance du kan miste en handske i forbindelse med vask eller tørring.
  • Tørring bomuldshandsker i tørretumbleren vil ofte få dem til at skrumpe. Vær forberedt på dette, og bestille en størrelse større end normalt.
  • Aldrig hælde blegemiddel direkte på en handske, selvom det er hvidt. Dette kan skade stoffet og efterlade grimme handsker. Altid fortyndes blegemiddel i vand.
  • Tør ikke handsker med detaljer eller objekter limet på ydersiden. Dette medfører Fastklæb til kommet fortrydes og ødelægge handskerne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com