Hvor tidligt kan du plante sukkermajs?

July 17

Hvor tidligt kan du plante sukkermajs?

Sukkermajs er bedst dyrkes i de varme sommermåneder, men nogle landmænd forsøger at forlænge vækstsæsonen med plantning tidligt. Fordi sukkermajs frøplanter ikke spire ved lave temperaturer og kan blive dræbt af sene forår frost, skal avlerne pas ikke plante sukkermajs for tidligt.

Jordens temperatur

Plante sukkermajs efter jorden har varmet op til mindst 50 grader Fahrenheit. Sukkermajs ikke kan spire ved temperaturer under 50 grader, så det er nytteløst at plante når jordtemperaturer er lavere end dette.

Forår frost

Plante sukkermajs mindst 10 dage efter den gennemsnitlige sidste forårsfrosten i dit område, Ifølge Purdue University andelsselskab Extension Center. National Climatic Center leverer data for gennemsnitlige sidste frost tidspunkt i mange byer over hele USA.

Farer

Nogle mennesker vælger at plante majs hurtigere end anbefalet i et forsøg på at få tidligere afgrøder til at sælge. Selv om det kan arbejde i år når den sidste frost tidspunkt er tidligere end normalt, risikerer i praksis at dræbe frøbedsplanter med en sen frost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com