Sådan Winterize roser i Zone 5

July 18

Roser har brug for hjælp overlevende vintermånederne i zone 5. USDA zone 5 har årlige minimum temperaturer i området fra -10 til-20 grader Fahrenheit og omfatter dele af Pennsylvania, Missouri, Illinois og Iowa. For at hjælpe din roser gennem vintrene i zone 5, start i efteråret før nogen hårde fryser opstår. Når du korrekt isolere jorden omkring din roser og beskytte dem mod sygdom og dyr, kan du nyde deres blomstrer hvert forår.

Instruktioner

•Afbryd fodring din roser i midten af August. Hvis du fortsætter, fodre dem, vil de udvikle nye vækst sent i det år, der sandsynligvis ikke ville overleve vinteren.

•Prune længe steg Stokke i slutningen af August der kan piske rundt i vinden om vinteren og løsne plante i jorden. Alle Stokke på en bestemt plante skal være omtrent den samme længde. Spray nedskæringer i de Stokke med en anti-tørremidlet til roser at forhindre deres udtørring.

•Rake og fjerne alle de blade og døde blomster, efter at de er faldet fra roserne. Brug ikke de nedfaldne blade og blomster som en barkflis. En grundig rengøring af rose patch vil reducere chancen for, at sporerne fra svampesygdomme overleve vinteren i nærheden af dine planter.

•Wait indtil jorden er helt frosset nær begyndelsen af December. Spredt 8 til 10 inches af økologiske muld over hver rosenhæk at holde den frosne jord. Hvis der er alternative thawings og freezings, rødderne kan bryde og blive beskadiget af frostgrader. Brug fyrrenåle, halm, bark eller have jord for barkflis.

•Lad barkflis på plads indtil der er ingen yderligere fare for hård frysning, normalt efter slutningen af April. Fjerner barkflis tidligere blade roserne modtagelige for koldt snaps i slutningen af foråret.

Tips & advarsler

  • Tror to gange om brug af Styrofoam steg kegle dækker. Hvis du bruger dem, binde Stokke sammen med sejlgarn og implementere kegler kun senere på året, hvor vejret er ganske koldt. Hvis der er meget solrige dage i løbet af vinteren, kan de varme op roser inde. I dette tilfælde skal du åbne kegler til luft ud roserne.
  • Roser plantes i beholdere skal bringes inde i en kælder eller opbevaring shed for vinteren.
  • Steder med meget hårde vintre binde nogle steg avlere hver rosenhæk i et bundt ved hjælp af ikke-økologiske sejlgarn. De derefter grave en grøft ved siden af roserne og bøje planterne i renden og dæk dem med jord de fjernet for at grave renden. Dette er en god måde at isolere hele planten, ikke bare rødder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com