Hvordan sæbe udskud Ruin badekar?

July 21

"Ring rundt om karret" er ikke en trussel mod dem, der ved, hvordan at slippe af med den. Processen er meget enkel: bare krat dagligt med en sæbe, der er designet til at tage væk sæbe afskum. Eddike også virker. Men virkningerne af sæberester er katastrofalt, hvis det er urørt i lang tid.

Sæberester er den rest, som kommer fra filmen igen af sæbe efter et bad. Det klamrer sig til side af tub ved vandlinjen, længe efter at badevandet er drænet. Sæberester på egen hånd kan plette badekar, forlader en permanent ring efter en dyb rengøring. Derudover kan den intense skrubbe nødvendig for at fjerne en alvorlig badekar ring fjerne emalje fra karret. Bruge slibende rengøringsmidler kun øger emalje tab.

Når sæberester blander med hårdt vand, men gør det for en mere presserende (og ulækkert) rengøring. Calcium, magnesium og andre mineraler i hårdt vand depositum på karret på vandlinjen. Sæbe afskum, en film, lægger over det. Filmen er klistret nok til at tiltrække ikke kun mineral oprustning, men også mug og meldug. Snart, lag af mineraler, afskum, skimmel og meldug vil lugte. De vil også blive misfarvede.Denne ildelugtende, misfarvede skala er næsten umuligt at fjerne uden skår gennem emalje. På dette stadium, er badekarret ødelagt.

Genskabe ødelagte balje kræver mejsling for at få oprustning af badekar overflade. Du kan derefter anvende en limning sammensatte, buler og dips forlod efter mejsling. Over, at placere en frakke eller mere maling designet specielt til badekar. Efter fjerner skalaen, kan du dukke op igen badekarret. Du kan også placere en dækning i form af dit badekar over det. Cover, en akryl badekar liner, masker arret, farves balje nedenunder, og passer som hånd i handske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com