Insekter, der lever af lagrede Woolens

July 21

Insekter, der lever af lagrede Woolens

Det kan være frustrerende at trække ud dit vintertøj til starten af sæsonen, blot for at opdage snesevis af lille lille huller dækker dine tekstiler. Årsagen til din frustration er uld-spiser insekter, der opsøger din lagrede tekstiler, som uld, og gøre et måltid af dem. Der er mere end én slags uld-spiser insekter og der er flere måder at forhindre deres destruktivitet.

Møl

Møl er en særlig slags insekt kendt for at æde i uld stof. Især de to typer af møl, der kan findes på dit tøj gjord tøj møl og casement tøj møl. Møllene er en gullig farve, mens deres larver er en hvidlig farve med brune eller sorte hoveder. En kvindelig møl kan lægge et sted mellem 100 og 300 æg ad gangen og vil lægge æg omkring fire gange årligt, med hver draegtighedsperioden periode varer mindre end to uger. Når æggene klækkes, begynde larverne at fodre på stof, såsom uld.

Biller

Tæppe biller er en anden type af insekt, der lever af lagrede tekstiler, som uld. Der er fire sorter af biller, foder på tekstiler: den sorte tæppe Bille, tæppe Bille, møbler tæppe Bille og varieret tæppe beetle. Biller vil typisk være brune, sorte eller marmoreret hvid farve og producere hvidlig farvet larver. Disse larver er klækket over et mindre end-to-ugers periode med kun én rugeæg forekommer hvert år. Meget ligesom møl larver, der lever af stof, er Bille larver også skyldig i at gøre et måltid af din lagrede tekstiler.

Andre Bugs

Møl og biller er ikke de eneste insekter tiltrækkes spise din lagrede tekstiler, som uld. Sølvfisk, græshopper, biller og kakerlakker er også fundet for at spise tekstiler. Men de er typisk kun tiltrukket af stoffet på grund af resterende sved, mad eller drikke spild. Mens han prøvede at spise disse ting, ender de også spise i stoffet.

Forebyggelse

Den vigtigste ting du kan gøre for at forhindre insekter i at spise dine tekstiler er at beskytte stoffet og holde insekter fra at få adgang til stofferne. Start ved at vaske tøjet inden du ønsker at gemme dem. Når stofferne er tør og foldede, gemme dem i opbevaringsbeholdere. Holde opbevaringsbeholdere i et køligt, tørt sted. Stof-spise insekter er ligeglade med tørt og køligt betingelser bremse den hastighed, hvormed deres æg klækkes. Endelig, du kan bruge møl bolde inden du gemmer dit stof for at holde stof-spise bugs i skak.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com