Hvor hurtigt kinesiske syrener vokse?

July 22

Hvor hurtigt kinesiske syrener vokse?

Med deres bleg lilla til lilla blomstrer i maj er kinesiske syrener (Syringa x chinensis) en munter, rigt blomstrende tilføjelse til foråret haven. De er en moderat høje shrubbing arter, i sidste ende at nå en højde på 8 til 12 fod og en spredning på 6 til 10 fod. Kinesiske syrener, ligesom de fleste arter i gruppen lilla vokse relativt hurtigt.

Identifikation

Kinesiske lilla er en krydsning mellem Persisk syren (Syringa x persica) og fælles syren (Syringa vulgaris). Mens kinesiske syrener er vinter hårdfør til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7, overordnede planter Persisk lilla og fælles lilla er vinter hårdfør til USDA zoner 4 til 7 og 3-7, henholdsvis. Mørk grøn lancetformede blade er omtrent 3 inches lang, mens blomster toppe vokse op til 6 inches længe i en konisk form.

Vækstrate

Lilla er en løvfældende busk, og så mister sine blade hvert efterår og begynder voksende igen om foråret. Det har en mellemlang vækstrate, hvilket betyder, at det er i stand til at vokse mellem 12 og 24 inches hvert år. Kinesisk lilla, derfor tåler beskæring ganske godt, og vil genvinde et par fødder af højde året efter en beskæring. I stedet for beskæring alvorligt hver flere år, men bør du beskære syrener som blomster er brugt. At fjerne blomsterne og forme træet vil resultere i fyldigere blomst vækst det følgende år.

Kultur

Kinesiske lilla er en plante, relativt lav vedligeholdelse. Det vil vokse i let skygge samt fuld sol, men det blomstrer meget bedre hvis vokset i en ikke-shaded placering. Så længe jorden er konsekvent fugtig og veldrænet, vil den acceptere en række forskellige jordtyper. Sin præference, men er for økologisk rige jord i den lidt surt til let basisk rækkevidde. Syrener også stole på god luftgennemstrømning for en sund udvikling, så beskæring bør tage hensyn ikke kun blomst fjernelse og god form, men også åbne filialer og god cirkulation af luft.

Haven bruger

Kinesiske lilla er mest spektakulær i midten af maj, når fuldt ud i blomst. Du skal dyrke det et sted sin lilla blooms bliver i displayet i foråret, men holder i tankerne der når bloom ikke er en meget prangende busk. Når der dyrkes i rækker det gør en god kant, hækken eller skærmen til ejendommen linje, og det kan være dyrket ornamentally i masserne eller på sin egen som et eksemplar.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com