Sådan installeres en Meter boks til underjordiske Power Service

July 22

Sådan installeres en Meter boks til underjordiske Power Service

Opbygning af en ny struktur kan sætte en temmelig stor bule i din pung, især når man betaler for tjenester, som du ikke har den evne eller viden til at udføre. At lære at gøre noget af arbejdet på egen hånd kan spare dig penge, som du måske ellers betaler en anden til at gøre. Installere en meter boks til underjordiske power service kan gøres af en person, der ikke er en elektriker, så længe ledningsnet er tilbage til professionelt til at håndtere.

Instruktioner

•Kontrollér med din lokale tjenesteudbyder eller kommune, højde krav for at installere din måleren boks. Nogle vil have nogle meget specifikke krav, mens andre kan bede dig om at installere din meter over oversvømmelse flyet. Også kontrollere med dem for at se om det er dit ansvar at give boksen meter eller hvis de giver det. Et andet punkt at kontrollere vil være hvor dybt at installere din kanal for tjenesten underground magt, som kan variere fra 18 tommer til 30 inches.

•Indstil hvor du vil installere boksen meter og mark placeringen på den ydervæg af din struktur. Din måleren boksen placering bør installere på den modsatte side af væggen hvor din elektriske hovedpanelet er installeret. Kontroller installationsplaceringen af de vigtigste elektriske panel før du placerer din måleren box, har en direkte rute gennem den ydervæg for dine ledninger senere vil spare din elektriker tid og du på penge, især hvis du installerer på en blokstruktur.

•Installer boksen meter på væggen med enten træskruer eller murværk skruer, afhængig af sammensætningen af ydre af strukturen.

•Installer hub på den nederste åbning af boksen meter. Hubben er enten en firkantede eller aflange stykke metal, der vil skrue til boksen meter. Det har en rund, gevind åbning i midten til at skrue conduit ind. Form afhænger af producenten af din måleren boks og installerer med skruer med navet.

•Measure fra bunden af måleren kasse til jorden og tilføje ekstra dybde måling, tjenesteudbyderen anmodet om du installerer conduit til. Skære conduit lige din måling, ved hjælp af en nedstryger.

•Tilslut din kanal til hubben. Kontroller, at du har gravet ned til den ønskede dybde i jorden, før du installerer conduit. Skru kanalen til hub'en og stramme. Kanalen er pre gevind, hvilket gør installationen lettere.

•Sæt conduit til din struktur. Bruge to-hul, 2-tommer conduit stropper til at holde conduit sikkert at din struktur.

Tips & advarsler

  • Du skal tjekke med din udbyder eller kommunen før du starter dette projekt for specifikke restriktioner og krav.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com