Sådan stram løs Køkken Cabinets

February 4

Sådan stram løs Køkken Cabinets

Køkken frysere er en almindelig form for opbevaring fundet i boliger. Efter mange års brug, kan de skabslåger eller kabinetter, selv miste deres tæthed. Undertiden alt de behøver er en lille stramning med en skruetrækker; andre gange processen kan være lidt mere udfordrende. Del af det træ, der holder skruerne på plads kan bære. Når det sker, er der intet at holde skruerne fast på plads.

Instruktioner

Stramning løs kabinetter

•Locate de eksisterende skruer, der holder kabinet i sted, og spænd dem med en skruetrækker. Hvis det ikke helbrede problemet, skal kabinettet ekstra skruer holde den på plads. Koncentrere sig om det område, der viser de fleste tegnet af bevægelse.

•Locate studs i væggen, der understøtter kabinettet ved hjælp af en stud finder. Bore et lille pilot hul i stutteriet og installere en skrue. Gentag denne proces i andre områder af kabinettet, hvor der er behov for ekstra skruer. Skruerne skal gå ind i en stud, så skruerne vil forblive på plads.

•Kontrollér bunden af kabinettet for at sikre det er niveau og understøttede på hvert hjørne. Placere et par træ shims i enhver ikke-understøttet steder.

Stramning løs døre

•Stram de skruer, der holder dørene til sted. Hvis de ikke vil stramme, derefter skruehullerne er slidt og skal re-boret.

•Tag døre ved at fjerne de skruer, der understøtter døren. Bruge et borehoved for at bore ud de gamle huller, at skruerne var i. Vælg et borehoved større end skruen. Bore ned i de gamle huller. Ikke helt trænger gennem døren. kun bore om halvvejs gennem døren.

•Squirt stærk trælim til den nye skrue hul. Indsætte et træ dyvel ind i hullet og cut off eventuelle ekstra, så dyvel er flugter med døren. Afvente trælim til tørre. Bore en pilot hul ca halvdelen af den oprindelige skrue ind i træ dyvel. Geninstallere døre ved hjælp af de originale skruer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com