DIY Garden Waterfall

July 23

DIY Garden Waterfall

Lyd af strømmende vand kan være en beroligende tilføjelse til en baggård haven Dam. Det også giver mulighed for at integrere forskellige naturlige elementer og teksturer i din landskab og vil tiltrække fugle. Selv om det er muligt at købe en præfabrikerede vandfald form og blot tilføje det til din vandhaven, vandfald konstrueret fra håndplukkede sten og små sten har en mere naturligt udseende og giver dig mulighed for mere frihed til at skabe de vandfald, du ønsker.

Instruktioner

• Indsamle klipper fra omkring din ejendom, eller besøg en sten værftet. Få mindst to dusin sten og klipper, måske mere afhængigt af den ønskede størrelse af dit vandfald. Sten og klipper bør være i forskellige størrelser og figurer. MyIdealGarden.com bemærker, at "lang, flad sten kan danne naturlige udhæng."

•Construct kaskade. Prøv at arbejde med rummets naturlige grade. Hvis du lige har fuldført dammen, bruge den komprimerede opfyldning til at opbygge en kaskade med forskellige niveauer. FamilyHandyman.com anbefaler en 2-fods-dækkende kursus for vand til at flyde. Når du har fuldført grundlaget for din kaskade, dække det hele med Dam linjefart.

•Dig en lille bedrift pool i bunden af hvert niveau. Det behøver ikke at være dyb, lige nok til at holde noget vand og holde det fra sprøjtning af slangen, der vil transportere vand fra dammen til vandfaldet.

•Indstil pumpen på en mursten i dammen, og fastgør slangen til det. Køre slangen op kaskade, skjule det så godt du kan. Du skal have nok slanger, sà ¥ du kan arbejde omkring formen af vandfaldet, skjule slangen uden at strække det. Slangen bliver nødt til at rejse fra Dam hele vejen til toppen af vandfaldet cascade.

•Lay ud af dine sten, pas på ikke for at punktere foring. Du kan udfylde revner mellem sten med et ekspanderende skum fugemasse. Dette vil sikre, at vandet flyder over sten i modsætning til mellem eller under dem. For en mere naturligt udseende anbefaler canadiske havearbejde magasin tilføje små sten eller sand til fugemasse, mens det stadig er vådt.

•Fyld i huller eller linje i bunden af bedriften svømmebassin med små sten og klipper.

Tips & advarsler

  • FamilyHandyman.com rådgiver vandfald bygherrer, de skal bruge en pumpe, der kan vende hele dammen volumen på én dag. For at beregne den omtrentlige mængde af din Dam, tage længde i fod, bredde i fødder, den gennemsnitlige dybde og ganger med 7.48. Hjemmesiden anbefaler også købe en 24-timers, højeffektiv pumpe, fordi det holder længere og er lettere at betjene.
  • Ifølge FamilyHandyman.com er EPDM en syntetisk, fleksibel, gummi liner, der er lettere at manipulere end en PVC liner.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com