Radiator reparation Tips

July 27

Radiator reparation Tips

Radiatorer er en effektiv måde at varme dit hus. Varmt vand passerer gennem radiatoren, og takket være dens stejle bulk--det er lavet af støbejern--det holder varmen i rummet længere end andre former for opvarmning. Metoden blev opfundet i midten af 1800-tallet, og mange gamle huse har stadig radiatorer. Fra tid til anden, skal de repareres. Under nogle reparation Tips ved hånden kan hjælpe med at holde dine radiatorer effektivt varme dit hus.

Bløde Radiator

Efter et stykke tid kan du finde, at din radiator ikke fungerer som det skal, og det kan være fordi der er luft fanget inde i køleren. Du skal bløde radiatoren, befri det for den ekstra luft fanget inde. Find bleeder ventilen, som du finder på eller nær toppen af radiatoren. Lægge et håndklæde på jorden i forberedelse--, men bare en kop under bleeder ventilen vil arbejde lige så godt. Åbne ventilen langsomt ved at dreje til venstre. Du kan muligvis gøre dette med din hånd eller med en skruenøgle. Som du drej ventilen, kommer luft hvislende ud. Stram ventilen, så snart vandet begynder at komme ud med luften. Blødning radiatoren er noget, der skal gøres hver sommer før fyringssæsonen begynder.

Defekte ventiler

Ventilerne kan være skyld i din radiator. Bruge en skruenøgle til at skrue ventil til at kontrollere trådene. Nye ventiler eller istandsatte ventiler er tilgængelige på virksomheder som antikke VVS og radiatorer (Se ressourcer). Du kan have til at erstatte bushen eller bøsning, hvilket er en skive eller gummi pakning. Når du udskifter bøsning, skrue i den nye ventil, og sørg for du tråd det korrekt som du gør så.

Gendanne radiatoren

Over tid kan malingen flage ud radiatoren. Du kan spare penge ved selv at genoprette radiatoren. Dække gulvet under og i nærheden af radiator med en dråbe klud og derefter bruge en stålbørste til dislodge afskalning malingen fra den varmeapparatets overflade. Rens køleren med sæbe og vand, og lad det tørre, før du fortsætter. Når radiatoren er tør, anvende en primer, der indeholder zink eller endda Zink belagt. Anvende en færdig frakke af dit valg. Oliebaseret maling ville fungere godt i dette program. En ting at overveje: mens metallisk maling ser nice på din radiator, de kan reducere den radiator produktion med op til 20 procent.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com