Vandet drypper fra Ice Maker i fryseren

July 28

Vandet drypper fra din fryser eller køleskab er aldrig et godt tegn. Kontroller altid, at enheden er på og magt er i orden, og kontrollere nøjagtigheden af temperaturindstillinger med et termometer. Hvis dit køleskab er stadig under garanti, skal du kontakte producenten, før du foretager fejlfinding af yderligere og give producenten mulighed for at servicere enheden.

Usikker apparat

Hvis dit gulv er ikke niveau, være dit køleskab ikke niveau, medmindre du tager dig tid til at gøre det så. At holde apparatet på ujævnt terræn kan forårsage ismaskinen at lække. Mange køleskabe har justerbare niveauer, der gør det muligt at hæve og sænke fødderne. Konsultere din bruger model til at finde ud af om dit køleskab kan justeres på denne måde. Hvis det ikke er muligt, indsætte et lille træ shim under de laveste fødder til selv lønklasse og stoppe drypper.

Utætte dele

En lækage i fylde røret, der dirigerer vandet til ismaskinen medfører dryp i din fryser. Kig på rør inde i fryseren fører til ismaskinen. Hvis du kan se vand på røret, eller dryp fra røret, du nødt til at erstatte denne tube. En knivspids eller krympe i røret kan forårsage en lækage, så massere ud knivspids at reparere røret. Fordi de fryser defroster er ofte beliggende nær ismaskinen, kan en lækage i afrimning vandafløb gøre ice maker ser ud til at være utæt. Undersøge den plastik stykke for revner, tårer eller andre skader, der kan forårsage en lækage.

En del fejl

En stor lækage fra ismaskinen angiver generelt, at en større komponent har mislykkedes. Is beslutningstagere har tendens til at være billig. Hvis din har en brækket en del, der forårsager dryppende vand, kan erstatte ice maker være mere omkostningseffektiv end reparation det.

Tips

Når fejlfinding din ice maker, slukke for vandforsyningen til ice maker bruger shut-off ventil under din køkkenvask. Denne ventil er generelt knyttet til en køkkenvask koldt vand ventil med kobbertråd. Hvis du ikke kan se den shut-off ventil der, tjekke kælderen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com