Syre pletten beton vs Overlay

March 19

Eco-venlige beton er muligvis det stærkeste konstruktion materiale til rådighed. Endnu en flad plade er åh-så-sletten, og en revnet eller misfarvet er en skamplet for byen. Takket være konkrete pletter og overlays er det nu muligt at jazz op og endda styrke din plade. Hvad mere er, er en problemfri gulvet som en betonplade et sundere gulv, mindre sandsynligt at havnen bakterier. Det er billigere og bedre for miljøet, at renovere i stedet for at erstatte gamle beton.

Syre pletter

Syre pletter bogstaveligt suge ind i betonen. Du kan skabe effekter lige fra et naturligt marmor look til læder eller endda ruskind, afhængigt af hvordan intenst pletten er anvendt. Nuancer spænder fra naturlige tans og browns til moderne blues og greens, selv om et naturligt marmor look er den mest populære. Betons porøs karakter er ingen to plader præcis det samme. Plader, selv variere fra én sektion til en anden, så hver farvning projekt er enestående. Pletter er ved at blive et populært valg for øko-venlige dekoratører og boligejere både. Syre pletter professionelt forseglet med en topcoat er nemme at rengøre, modstå skæmmer, og er meget mere slidbestandige end akryl pletter eller maling.

Overlays et overblik

Overlays vil skjule revner og andre fejl i betonen. Fordi professionelle overlays obligation med beton, selve, kan slab faktisk blive mere strukturelt lyd.

Typer af overlejringer: Faux Terrazzo

Den mest populære overlay ligner terrazzo, og er ofte brugt i garager, omklædningsrum og andre stærkt trafikerede områder. Effekten er opnået ved overbrusning maling chips på en base coat. Logoer, dine initialer eller andre billeder kan indarbejdes i designet. Mange af disse overlays, professionelt anvendes, kan tåle benzin, frostvæske, acetone og andre kemikalier for dage uden skade. Den grundmaling kan også anvendes uden maling chips for et slankere udseende. Dens mest almindelige anvendelse er i lufthavne.

Typer af overlejringer: mønstre

En anden overlay kaldes ofte "mønstrede beton," selv om konkret, selv er kun base. Denne proces kan opnå udseendet af mursten, granit, brosten, ashlars eller en række andre "naturlige" materialer (selv træ). Flere base coat lag er anvendt, og derefter stemplet, stenciled, farvet, tekstur eller troweled for at opnå et ønsket resultat. Denne teknik obligationer udmærket med negative flader. På grund af den brede vifte af farver, frimærker og ansøgning teknikker, kan virkninger variere fra en gammel engelsk cobblestone gade til en spansk gårdhave til et petrified forest gulv. Denne metode kan også anvendes vertikalt, og bruges ofte til at dække gamle mursten pejs og ydervægge.

Advarsler

Brug ikke pletter på revnede, misfarvede eller bare plain grimme beton. Farvning vil gøre ethvert skønhedsfejl mere mærkbar. Professionelle installatører skal tilbyde mindst en tre års garanti på både syre farvning og overlays, men sørg for at deres produkter er brandfarlige, ikke-gulfarvning og VOC kompatibel. Maling chip belægning kan købes på ethvert hjem forbedring center som en DYI projekt, men chipsene vil begynde at komme ud i mindre end et år i stærkt trafikerede områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com