Sådan installeres sammensatte pyntede på et gummi gulv

March 19

Korrekt installation af sammensatte pyntede skaber et varigt udendørs område i år af nydelse. Sammensatte pyntede er lavet af en kombination af træ, træ partikler og plast. Mængden af faktiske træ versus plast i composite er afhængig af producenten. Ideelt set anvendes composite over træ indramning. I tilfælde af gummi Gulvbelægning er det muligt at installere den pyntede. Det er ikke den ideelle situation, men projektet er muligt.

Instruktioner

•Strøm vaske gummi gulvbelægning og lad tørre. Rens området med vand kun at undgå at efterlade nogen sæberester på gulvet.

•Rough gummi område med sandpapir. Lidt rå området med 220 sandkorn sandpapir. Dette vil hjælpe den klæbende stick. Feje området grundigt efter slibning for at fjerne snavs eller snavs.

•Applicer en heavy-duty polyurethan-baserede konstruktion lim til den sammensatte pyntede og begynde at lægge. Køre en linje af lim langs den nederste side af brættet og placere flush til væggen. Sørg for at placere flush i hjørnet. Bruge en gummihammer forsigtigt pund bord mod væggen. Lægge en fuld række, flush end-to-end langs væggen område.

•På slutningen af den første række, kan det være nødvendigt at skære et stykke af sammensat til at passe. Måle længden behov og skære et stykke af sammensat til at passe. Brug den overskydende del af bestyrelsen til at begynde den næste række.

•Begin den anden række ved at tilføje selvklæbende side, og bunden af de sammensatte bestyrelser. Anvende limen til bunden, som i første række, og derefter tilføje en linje af lim til kanten af brættet står over for den første række. Tryk ind den første bestyrelse ved hjælp af en hammer. Dette obligationer de to brædder sammen. Gentag dette for alle yderligere rækker.

Tips & advarsler

  • For en mere sikker, varig dæk, bygge en træ ramme at lægge den sammensatte pyntede.
  • Dette projekt er ikke foreslået for udendørs områder hvor temperaturen falder under frysepunktet for længere perioder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com