Naturlige pesticider for tomatplanter

July 30

Picking en stor, saftig tomat i løbet af sommeren er en af de store belønninger for vegetabilske gartnere. Under den voksende proces, dog tomatplanter kan blive udsat for en række forskellige fjender, herunder hornworms, bladlus og whiteflies. Behandling af disse skadedyr ikke kræver farlige kemikalier--der er naturlige alternativer.

Diatoméjord

Diatoméjord er et effektivt middel mod enhver slags insekt. Det er lavet af slibning kiselalger, eller mikroskopiske fossiler fra marine planteplankton. Diatoméjord virker ved at ødelægge exoskeleton eller ydre dækker, insekter, resulterer i deres død. Mikroskopisk, er diatoméjord meget skarpe. Det sætter sig fast i insekt leddene og skærer gennem deres exoskeleton, når de bevæger sig. På grund af virkningsmekanismen, kan ikke insekter opbygge immunitet til diatoméjord. Det er imidlertid vigtigt at bruge typen mad-grade for at undgå toksicitet.

Bacillus Thuringiensis

Bacillus thuringiensis er en type af bakterier, der virker ved forgiftning det invaderende skadedyr. Ifølge Colorado State University findes forskellige stammer af bacillus thuringiensis, som kun målrette specifikke typer af insekter. For eksempel mål Kurstaki stamme vegetabilske insekter som kål orm og tomat hornworm. Fordi denne pesticid forgifter insekt, skal insekter indtage det i rækkefølge at være effektiv. Grundig ansøgning til anlægget er det vigtigt at dække så meget af planten som muligt.

Asparges vand

Byen Albuquerque anbefaler kogning asparges i vand og hælde vandet omkring tomatplanter, når den er afkølet, til bekæmpelse af nematoder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com