Sådan Unclog afløb i en septiktank

July 31

Sådan Unclog afløb i en septiktank

Over en periode er det almindeligt, at afløbet i din septiktank at blive tilstoppet. Dette kan være en ulempe, samt så dyrt at lave. Heldigvis er der ting, du kan gøre for at løse dette problem uden at betale meget out-of-pocket udgifter. Alt du behøver er et par grundlæggende materialer med den rigtige teknik, og du kan nemt unclog afløbet i din septiktank. Med disse grundlæggende tips, kan du opnå dette i lidt at ingen tid.

Instruktioner

•Undersøg omkring området omkring septiktank for visuelle tegn på blokering, som udskud eller andet snavs. Fjerne nogen form for blokering, hvis det er nødvendigt at unclog afløbet.

•Unclog afløb i en septiktank ved hjælp af et stempel. Bruge stemplet med mindst 2 inches vand til at oprette en sæl. Skub nedad helt på stemplet og derefter trække det opad for at danne en suge. Skub og træk stemplet, indtil du rense afløbet.

•Hvis vasken stemplet ikke virker, indsætte en slange---en metal, fleksibel enhed, der bruges til at rydde tilstoppede afløb---ned i afløbet i din septiktank. Føle for enhver type af forhindringer, ved hjælp af slangen. Fast slå slangens håndsvinget i forskellige retninger for at fjerne de hindringer, der kan blokere afløbet.

Tips & advarsler

  • Hvis dit hus er forbundet med en kommunal kloak, skal du søge tilladelse fra din kommune før du foretager omfattende reparationer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com