Asiatiske blomstrende planter

August 1

Asiatiske blomstrende planter

Fyrre procent af jordens plantearter kommer fra Asien. Asiatiske planterne vokser i tropiske regnskove, ørkenen, tundraen, sub-Arktis og stepper. Mange asiatiske blomster er kendt for deres dufte.

Champa

Dok champas eller Plumerias, er duftende, voksagtig blomster med rød, gul, pink eller andre pastelfarvede blomstrer. Blomsten der bruges til at gøre guirlander velkommen gæster. Dok champa er Laos nationale blomst.

Tiare

Den tiare, eller Tahitian gardenia er en lille busk med stjerne-formet, sne-hvide kronblade og dybt grønne blade. Tahitians bære disse blomster som leis, kroner, eller som enkelte blomster bag øret. De har en duftende duft og bruges i parfumer, cremer og andre kosmetik.

Lotus

Lotuses vokser på lavt vand. De behagelig duftende blomster er normalt hvide eller lyserøde, og vokse på lange stængler, der indeholder luft rum. Blomsterne flyde ikke på vandet, men stiger over den. Blomster blomstre om morgenen og deres kronblade falder af i eftermiddag.

Corpse Flower

Rafflesia blomster er også kendt som lig blomster, fordi de lugter af rådnende kød. Én art, Rafflesia arnoldii, er verdens største blomst, med en diameter på omkring 3 fødder. Rafflesia har rødlig-brun blomster og ingen blade, stængler eller rødder. Disse parasitiske blomster kan kun findes i Indonesien.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com