Hvordan man dyrker Allium

August 1

Hvem ville have troet, at noget kendt som prydplante løg kunne være en smuk og unik blomst? Nå er de. Også kendt som Allium, denne flerårige pære er fra den samme familie, der omfatter spiselige løg, hvidløg og purløg. Allium producerer en afrundet burst af blomster fra en enkelt stilk, næsten ligesom noget, du ville forvente at se i en Dr. Seuss bog. Fås i farver fra hvid, gul, pink, lilla eller blå, sorter af Allium vokse fra otte inches høj til tre fødder eller mere. Velegnet til USDA zoner 4 til 8.

Instruktioner

Hvordan man dyrker Allium

•Vælg site for Allium. De har brug for en veldrænet site og trives i fuld sol, men vil tåle let skygge. Den mindre voksende plante virker godt i rock haver, mens de højere sorter er velegnet til midten til bagsiden af grænser. Sørg for at plante den højere Allium bag andre planter, der vil hjælpe skjule deres løv.

•Plant allium i efteråret. Forbered webstedet ved at tilføje masser af henfaldet gødning eller kompost. Teste jorden og tilføje en dressing af kalk for at forsure jord. Dybden pærer er plantet vil afhænge af størrelsen af pæren, men generelt plante dem i en dybde, der er tre gange deres højde. Plante med den spidse side af pære opad. Vand til at slå sig ned i pærer.

•Se efter blomsten til at begynde at danne knopper omkring April. På tidspunktet, gælde en høj kaliumchlorid flydende gødning til blomster. Vand i tørkeperioder, men aldrig tillade, at jord bliver gennemblødt. Stop vanding helt efter Allium stopper blomstringen.

•Klippe Allium at bringe indendørs når omkring halvdelen blomster er fuldt åbne. Disse blomster holder lang tid i en vase med vand. Når blomstrer falder, skal du bruge resterne i en tørret blomst arrangement.

•Se for svampesygdomme rust, der forårsager orange pustler på løvet. Disse planter kan ikke reddes og skal tilintetgøres for at forhindre, at svampen breder sig. Høj kaliumchlorid gødning bidrager til at øge den Allium modstand mod svampen.

•Klippe off brugt blomst stængler. Alliums blade vil begynde at dø, før de blomstrer er afsluttet; Dette er grunden til, at det er bedst at plante dem bag andre blomster. Opdele overfyldte Allium i efteråret. Løft løgene og genplante straks.

Tips & advarsler

  • Tjekke garantien og returnere politikker af børnehave, havearbejde center, butik eller haven hjemmeside du købe pærer fra. Nogle har en etårig garantere og kræver, at du har kvittering, shipping faktura eller forsendelsesetiketten. Michigan pære vil garanterer deres planter for livet og enten erstatte planterne eller refundere dine penge, så længe du havearbejde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com