Hvordan kan jeg forhindre Rust i en olietank?

March 22

Olietanke er et dagligt syn i mange bygninger og boliger i nordøst. Disse kampvogne gemme varme olie, som bruges til at levere varme i boligen, beboelsesejendomme og kontorer. Opretholde olietank er af afgørende betydning. Hvis rust danner og breder sig, kan det forårsage rust-huller. Disse huller kan resultere i olie udslip, der kan skabe en meget farlig situation. At forhindre rust i olietanke kræver omhyggelig og regelmæssig vedligeholdelse.

Instruktioner

•Undersøg din olie tank på en regelmæssig basis. Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse siger, "Se på den tank, brændstof leveringslinje, ventiler, rør og fittings." Tjek for rust på alle disse områder.

•Hold olietank så fuldstændige oplysninger som muligt. Ikke forlade tank næsten tomme selv i de varmere måneder. Ifølge Inspectapedia, hvis olietank ikke er fuld, kan kondens dannes. Rust er et resultat af metal bliver udsat for fugt i lang tid.

•Tilføj fyringsolie additiv til olien. Inspectapedia rapporterer, at tilsætningsstoffet hjælper "fjerne små mængder vand" i tanken.

•Hold ydersiden af olietank tørre så godt. Holde det væk fra tag afstrømning, regn og sne af omslutter det på alle sider, hvis det er en udendørs olietank. Kabinettet hjælper også med at forhindre olien fra frost, som kan skade tanken.

•Tag nogen rust så snart ser det ud med en skrubbe pad eller wire pensel. Hvis ikke behandles, rust fortsætter med at sprede, forårsager betydelig skade, rapporter hjemmeside Metal Web nyheder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com