Sådan Sammenlign varmepumper for en Swimming Pool

August 6

Varme et svømmebassin skaber et behageligt miljø for alle svømmere. Vælge, hvilken enhed at bruge, såsom en varmepumpe kræver forskning vedrørende samlede omkostninger og effektivitet over forskellige sæsonbetonede temperaturer.

Funktion

En varmepumpe opretter ikke varme, men overfører varme fra den omgivende luft til cirkulerende bassinvandet. Denne form for pool opvarmning er bedst for områder, der holde sig over 45-50 grader F, eller til pools kun anvendes over disse temperaturer, så varmepumpen kan fungere korrekt.

Overvejelser

Når forsker pool varmepumper, overveje størrelsen af ovnen. En større varmelegeme er nødvendige mere flygtige vejr, såsom kolde vind, og for en pulje, der er meget stor. Undersøge omkostninger og effektivitet for at sikre varmepumpen er økonomisk over tid.

Sammenligning

I første omgang koster pool varmepumper mere end en gas eller elektrisk pool varmer at købe og installere. Men de månedlige udgifter for op-holde er billigere samlet med en pool varmepumpe, sammenlignet med gas eller elektriske varmeapparater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com