Hvordan man laver miljøvenlige rengøringsmidler

August 8

Hvordan man laver miljøvenlige rengøringsmidler

Da flere og flere amerikanere accepterer de økologiske og miljømæssige farer af toksiner, forurenende stoffer og fossile brændstoffer, naturlige eller "grønne alternativer" er at blive udviklet og anvendt. Dette gælder også for rengøringsmidler. Rengøringsmidler er lavet af kemiske forbindelser, der ender med vasket ned vask afløb når klude er dræn er vasket eller skylles eller toilettet er renset. Disse giftstoffer kan også efterlade en svag rester på bordplader og andre overflader. Der er dog rengøringsmidler, der kan laves sikkert elementer. Læs videre for at lære hvordan man laver miljøvenlige rengøringsmidler.

Instruktioner

•Du kan krat din dræn, tæller toppe, og selv dine gryder og pander af overbrusning bagepulver på de fugtige arealer og vaskning med en svamp.

•Rengør dine vinduer og spejle ved at blande 1/4 kop eddike med 1 quart af vand og tør med en avis eller et stykke køkkenrulle. Denne blanding vil ikke efterlade rester eller film undertiden efterladt af kemiske vindue vasker væsker på din windows.

•Dit har formentlig haft en tilstoppet afløb en eller flere gange. Dette resulterer i behovet for giftige afløb oplukkere, hvoraf mange indeholder saltsyre. Du kan rense dit afløb for at forhindre disse træsko ved at hælde en halv kop bagepulver ned dit afløb, efterfulgt af eddike, der forårsager en kemisk reaktion. Derefter blot skylle din afløb med varmt vand.

•Instead af spilde penge på at købe carpet bejdse flyttefirma for at rense dine tæpper og forlader giftige kemikalier bag, at dit barn kan kravle eller lå på, og ældre børn kan lege på, bør du overveje at tage club soda og salt eller en tre til en blanding af eddike og vand og hælde blandingen på pletterne. Lad blandingen boble så DUP tør.

•Våd moppe deres gulve, tørre ned dit træ møbler, og rent træ, fliser og linoleum gulve ved hjælp af en blanding fremstillet af et par dråber eddike og en fælles landbrugspolitik fuld af babyolie i en spand vand. Babyolie hjælper med at beskytte dine møbler og gulve træ overflade og er ugiftigt.

Tips & advarsler

  • Eddike er også fremragende til rengøring en kaffekande ved at hælde direkte på plads som regel reserveret til vandet og køre det gennem apparatet som om kaffe.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com