Hvornår skal en blomstrende mandel Bush beskæres?

August 9

Blomstrende mandel busk (Prunus glandulosa) vokser 4 til 5 fod høj og 3 til 4 fod bred. Denne lille busk blomster i Rosa eller hvide blomster i det tidlige forår. Beskære hvert år for at opretholde en sund plante.

Tidsramme

Da mandel buske blomstrer i det tidlige forår, er det bedste tidspunkt at beskære når de er færdig med blomstrende. I Connecticut er April; tid beskæring til tidsrammen for din tilstand. Hvis du beskære i sæsonen hvilende, vil du afbrød en masse af grene, der ville blomstre og reducere dit show af forårsblomster.

Teknik

North Carolina State University rådgiver ved hjælp af hækklippere på disse buske og beskæring dem tilbage af 1/3 eller 1/2 af deres højde. At fjerne de øverste vækst forbedrer form af anlægget. Hvis du skærer tilbage 1/3 af den gamle vækst til jordoverfladen, du reducere sandsynligheden for, at bush bliver scraggly på ydersiden med en åben center.

Overvejelser

Mens du bør planlægge at beskære blomstrende mandel efter blomstrer i slutningen af foråret, hvis du bemærker syge, beskadiget eller knækkede grene på ethvert tidspunkt af året, fjerne dem. At slippe af knækkede eller døde grene, der kan rådne hjælper med at holde din blomstrende mandel sund.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com