Den bedste metode til konservering af mad

September 27

Den bedste metode til konservering af mad

Den bedste metode til konservering af mad tørring eller "tørring." Det kræver ingen specielle udstyr at enten behandle eller opbevare. Fødevarer konserveret ved tørring vil holde i flere år uden tab af kvalitet når rehydreret før madlavning eller spiser.

Instruktioner

•Vælg kun de bedste frugter eller grøntsager til tørring. De frugter og grøntsager bør på deres optimale tidspunkt af modenhed. Umodne producere mangler smag, når tørret og overmodne råvarer bliver hårde og senet.

•Peel, hvis det ønskes, og cut producere jævnt i skiver ca 1/8 - 1/4-tommer tyk, eller i stykker af forholdsvis den samme størrelse, at sikre, at de alle tørre i samme tempo. For at gøre soltørret tomater, skær dem i halve, Fjern frø, og tør halvdele skåret side op.

•Arrange cut-up producere på tørring skærme eller stativer. De kan være overfyldt på rack, men bør ikke røre hinanden, så luften kan cirkulere omkring dem og lette tørringsprocessen.

•Sæt forberedt racks i et varm, tørt og luftigt sted. Et udhus, loftsrum, glashus, kolde ramme eller et beskyttet sted udendørs er alle ideelle steder til at tørre produkter. Hvis du vælger at tørre det udendørs, dække stativer med et enkelt lag af ostelærred at holde bugs væk fra maden. Bringe stativerne indendørs om natten, for at holde dug fra rehydrating producere, mens du forsøger at dehydrere den.

•Fruits og grøntsager er afsluttet tørring når de føler sig tør og læderagtige at røre ved, med ingen synlig fugt dråber på deres overflade. Skære åbne flere stykker og sikre, at de er grundigt tørret hele vejen igennem og har ingen dråber af fugt.

•Opbevar i plastikposer, glas eller plastbeholdere med tætsluttende låg. Tørrede råvarer er "hydroskopisk," hvilket simpelthen betyder, at de absorbere fugt fra luften. I fugtige klimaer, kan tørrede råvarer re absorbere nok fugt til at vokse skimmel og meldug. Korrekt tørrede råvarer opbevares i lufttæt containere vil ikke vokse skimmel og meldug.

Tips & advarsler

  • En elektrisk mad dehydrator kan også bruges til at tørre produkter. Forberede elementer, som du ønsker for at tørre dem "naturligt", og følg instruktionerne i den dehydrator producent tørretider og metodologi.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com