Sådan installeres i Ground Pool stiger

August 13

Sådan installeres i Ground Pool stiger

Installere en i-jorden pool stige tilføjer en sikkerhedsfunktion til den dybe ende af din pool. Pool ejere fjerne ofte stiger i løbet af vinteren at undgå skader på metal rækværk samt poolen. Dette gør det job kan opnås alene i en kort tid eller endnu hurtigere med en hjælper. Mange pool virksomheder tilbyder også stige installation som en del af deres foråret service for at åbne en pool.

Instruktioner

•Rengør ud stigen kopper i din pool dæk med en højtryks spray af vand. Løbet af vinteren ophobes snavs, blade og snavs inde i disse huller. Manglende evne til at rense ud stigen kopper vil forhindre installation af stigen. Watch out for flying rester, der kan være temmelig ildelugtende fra nedbrydning.

•Sæt stigen kofangere på bunden kanter af stigen rækværket. Stigen kofangere ligne en gummibelagt kork og hjælpe med at beskytte pool foringer eller beton sidespor fra skader som stigen flytter.

•Sæt stigen kile inde hver stigen cup på poolterrassen. Indsæt stikket og løsne kile med en uret tur, så det ligger flush mod den udvendige kant af kop. Når strammet, holder Kilen stigen fast for at forhindre skred.

•Skub stigen omhyggeligt i vandet, og sørg for kofangere ikke falder i puljen. Installation fungerer bedst, hvis du står mellem stigen skinnerne og langsomt glide stigen kofangere mod siden af poolen. Skub stigen dækker over de udvendige skinner til at holde dem ude af vejen.

•Sæt den udvendige stigen stillinger i stigen kopper i din pool pyntede. Vrikke stigen indtil skinner slide helt i kopper med meget lidt leg. Skinner skal placeres inde i kiler til stramning af bolte.

•Sæt stikket til skruenøglen og spænd ned bolte inde i stige kiler i en uret bevægelse. Det kommer handy at have en hjælper til at holde plastik stigen dækker af vejen når stramme boltene. Stramme begge sider helt og placere stigen cup dækker for at skjule det punkt hvor stigen opfylder dækket.

•Test stigen til at sikre fuldstændig og korrekt installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com