Gardin draperinger ideer

August 14

Gardin draperinger ideer

Windows toppede med lækre swoops af stof tilføje en luksuriøs note til elegante opholdsstuer eller bidrage til romantik i en feminin soveværelse. Vinduet tørklæder draperet over en messing stang og hang til at ramme et panoramavindue accent den smukke udsigt. Vinduet swags og kapper kan ser kompliceret, men gardin draperinger teknikker er nemt at lære. Det virkelige trick ligger i at vælge den rigtige gardin draperinger metode til at integrere vindue form og størrelse med udformningen af rummet.

Floor længde Swags og Swoops

Enkelt gang drapere er den enkleste-- og mest almindeligt anvendte--gardin draperinger teknik. For at opnå det, skal du montere en dekorativ stang langs toppen af vinduet. Fold et lang stykke af lutter gardiner i halve og hænge det over midten af stangen, med foldede slutningen hængende foran stangen og de to haler falder bag det. Trække den foldede ende ned mod midten af vinduet, arrangere det ind i en yndefuld kurve, som kaldes en razzia. De to ender vil danne "hale", som kan falde at enhver ønsket længde.

I en formel stue eller spisestue, bør vindue tørklæder og swags falde til gulvet eller pyt på gulvet til den mest overdådige look. I et enkelt slag drapere, bør drapere midtpunkt falde for at dække den øverste en fjerdedel af vindueshøjde.

Tofarvet vindue tørklæde

Kortere swags og vinduet tørklæder påberåbe uhøjtidelighed uden at ofre feminine appel. Mindre formelle gardin draperinger figurer kalder for let eller ren og skær stof til at mindske bulk og fungerer bedst med dækkende farver og reversible mønstre og tekstiler. Når der er mindre bulk i en enkelt swag, kan designeren vælge en karakteristisk tofarvet effekt ved hjælp af et par af swags.

For at få denne effekt, skal du montere tre swag indehavere over vindue øverst, én på hver side og én i midten af vinduet. Vælg to koordinere eller kontrasterende farver af ren og skær stof. Fold hver swag løst på langs og drapere både tørklæder over to hjørne swag indehavere, ene bag den anden, således at center swoop falder til omkring en fjerdedel højden af vinduet. Forlade stof tættere til glas som er, men knivspids andre stoffet op i bløde læg og drapere det over center swag indehaveren til at afsløre den anden draperede gardiner.

Dramatiske drapere for et buet vindue

The secret til at skabe drama med gardin draperinger er at arbejde med form og personlighed af vinduet. Vinduer, der kan præsenterer en udfordring tilbyder også mulighed for drama. Buede vinduer, for eksempel, er notorisk svært, fordi de fleste glarmestre skal enten hang over vinduet eller går på tværs af det.

En roman gardin draperinger idé tager fuld fordel af figuren arch at understrege både vinduet og drapere. Montere et par kroge på hver side af bue og en tredje krog lige over midten af buen. Drapere stof over center krog så at begge sider er selv, derefter feje hver side ud for at drapere over rælingen kroge, at lade den materielle falder i en blidt buet bue på tværs af vinduesglas. Når indhyllingsafstand side krog, knuder stoffet i en løs roset før udlejning haler drapere mod væggen. Effekten er iøjnefaldende uden overvældende vinduet eller skjule sin karakter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com