Bolig Sump pumpen Installation

August 17

Moderne boligejere, selv dem uden kældre, er ved at opdage fordelene ved sump pumper i holde huse sikkert fra vandskader. Sump pumper bruges til vand fjernelse eller regelmæssige pumpe fra apparater, såsom tøj skiver, beliggende i kældre. De tre grundlæggende typer af pumper omfatter: piedestal, dykkede og "gulvet sucker." "Gulv sucker" pumpe er en hyppigt anvendte pumpe.

Instruktioner

Bolig Sump pumpen Installation

•Indstil op pumpen. "Ordet sucker" sump pumpemodel faktisk suger vandet fra gulvet. Det kræver ikke en pit. Find del af kælderen, krybekælder eller bygning, hvor vandet typisk kommer ind. Placere pumpen på denne placering.

•Hook up affald vandlinjen. Mange kommuner forbyde dræning sump pumpe vand gennem det kommunale kloaksystem. Vandet dirigeres i stedet til den gård, hvor det vil blive absorberet over tid eller septiktank.

•Kontrollér rør til ydre til at bestemme, hvor vandet dirigeres og krog den affald vandrør til forbindelse til afdrypning til værftet eller gutter. Hvis åbningen ikke har en pipe-forbindelse, krog enten 1 1/4" eller 1 1/2" størrelse PVC rør til affald røret åbning og anden enden til sump pumpen. Størrelsen af affald røret vil afgøre størrelsen PVC skal du. Brug ikke mindre rør, da det ikke vil være i stand til at håndtere store mængder af vand. Hvis mere end ét rør er nødvendig, lim og tape leddene, så det ikke opdele eller lække vand under brug.

•Tilslut elektriciteten. Bundkar pumpen har en traditionel plug, der skal indsættes i en stikkontakt i væggen. Hvis der ikke findes en stikkontakt, ringe til en elektriker til at installere en stikkontakt. Hardwiring pumpe ind i hjem elektriske system er en anden mulighed, men som også kræver en autoriseret elektriker. Test stikkontakten med et apparat, der virker før du går til næste trin.

•Test pumpen. Hæld en spand vand på gulvet i nærheden af pumpen, og sørg for at have 1/8" vand til at aktivere motoren. Hvis motoren ikke starter, hæld en ekstra spand vand på overfladen. Placer ikke pumpen i en spand vand. Dette vil ødelægge motoren.

•Tilslut backup sump pumpen. Hvis elektricitet er ofte tabt i løbet af tid vand er til stede, installere en backup pumpe. Den standard backup pumpe bruger en bil batteri, der kan købes fra enhver auto supply afdeling. Tilslut det efter de forrige trin ovenfor. Placer backup pumpen en fod fra den første pumpe, tæt på indgangen kilde til vandet.

Tips & advarsler

  • Hvis sump pumpen ikke er regelmæssigt bruges, teste det når en måned som beskrevet i trin 4 til at garantere det virker ordentligt. Hvis du er usikker på, hvor rørene er konfigureret, kalde byen utilities eller kommunale vand-afdeling. Mange kontorer vil frivilligt hjælpe med tilslutning af affald vandrør, da koble røret til det kommunale system vil betyde unødvendige stamme på byens kloakker.
  • Brug aldrig en forlængerledning til at levere regelmæssig strøm til sump pumpen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com