Sådan fjernes Rust fra jern Metal

August 20

Sådan fjernes Rust fra jern Metal

At fjerne rust fra jern kræver nogle indsats og knofedt. Processen er ikke kompliceret, men det kan være anstrengende, afhængigt af hvor meget rust skal du fjerne og hvor stort arealet ramt af rust er. At fjerne rust fra en lille jern stegepande kræver en mindre indsats end at fjerne rust fra et træ komfur, f.eks. Men uanset hvor stort problemet er, hvis du er vedholdende og forsigtig med dit arbejde, dette projekt bliver en succes.

Instruktioner

•Undersøg metal for rust på alle sider af objektet. Bemærk placeringen af rust til at fjerne det på én gang.

•Scrub off rust med en nonmetallic skrubbe pad. Anvende puden til overfladen af gryden over rust og krat frem og tilbage indtil rust bryder op og udgivelser fra overfladen af overfladen af metallet.

•Rengør området med sæbe og vand til at skylle den rust rester fra din skrubbe. Fortsat krat og skyl metal for at fjerne alle rust. Gentag denne proces indtil jern ser ud som ny igen. Håndklæde tørre pan at fjerne alle vand fra overfladen engang rust er fjernet.

•Towel tørre området for at fjerne alt vand fra overfladen af metallet.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil fjerne rust fra en stegepande eller støbejern pan, efter rust er fjernet, sæson det. For at gøre dette skal dække hele stegepande med usaltet vegetabilsk afkortning. Placer den på en bageplade i ovnen og bages ved 350 grader Fahrenheit i 60 minutter. Fjerne stegepande med en hot handske og afkøles. Tørre væk fedt med et stykke køkkenrulle.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com