Sådan Fix en ventilator i loftet, der ikke Spinning

August 20

Loft fans give køligere temperaturer og komfort i soveværelser, stuer, køkkener og boliger. Ventilatorhastigheden er ofte kontrolleres af en pull switch eller fjernbetjeningen. En motor inde fan boliger styrer hastigheden af en turbineblade. Hvis en fan undlader at spinde, kunne det være en række spørgsmål. Inspicere den netledning, kredsløb sikringer og ledninger forbindelser af fan til at fastsætte et loft fan, der ikke fungerer.

Instruktioner

•Sørg for at sikre magt kæde eller ledning er trukket på ventilatoren. De fleste fans kommer med to kæder: én, der styrer lyset, hvis din fan kommer med en lys og én, der styrer blæserhastighed. Pull-kæden, der styrer fan hastighed skal være i positionen on for turbineblade at spinde.

•Undersøg vigtigste kredsløbet sikringer og afbrydere. Disse er ofte placeret i panelet effektafbryderen i dit hjem eller lejlighed. Find din køkken, garagen eller kælderen for afbryderknappen.

•Undersøg ledninger forbindelser inde i fan enhed. Slukke for strøm til blæseren. Fjern dækslet af ventilatoren. Skru de skruer, der holder låget på plads og pop ud. Tjek for afbrudt eller løse ledninger. Vedhæfte ledninger der er blevet afbrudt.

Tips & advarsler

  • Kalde en elektriker til diagnose og reparation. En ventilator i loftet, der ikke vil spin er ofte resultatet af en svigtende eller dårlig motor. En elektriker har de redskaber og viden til at teste og reparere den.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com