Hvordan man opbygger udendørs trapper til en skydedør

March 30

Hvordan man opbygger udendørs trapper til en skydedør

Når det handler om at opbygge udendørs trapper, har boligejer forskellige materialer at vælge imellem. Ud over den standard træ kan trapper også være bygget fra beton, mursten eller sten, som ofte er lettere at arbejde med. For at opbygge et sæt af udendørs trappe til en skærm dør, er en af de nemmeste metoder til at konstruere et simpelt sæt af trin af mursten eller betonfliser. Processen for at lægge disse materialer er enkel nok for næsten enhver boligejer at forstå.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle den ønskede bredde af dit sæt trapper. Trappen skal være mindst lige så bred som skydedør, helst med tre eller flere inches af ekstra plads på begge sider af dørkarmen. Bruge farvet kridt eller spraymaling for at markere sider af trin på jorden.

•Measure afstanden fra jorden til bunden af skydedør og kløft af seks inches. Hvert trin vil bestå af to lag af mursten ca seks-tommer tyk i alt. Bruge 10½ inches for dybden af hvert trin, som er den omtrentlige bredde af tre mursten, og formere din antallet af trin til at bestemme den samlede længde af sæt af trapper.

•Brug dit måle bånd og kridt støv til at markere omridset af hele sæt af trin og grave en grøft inde i det markerede område til en dybde af otte til ti inches.

•Fyld grøft med beton og gør det muligt at indstille helt ifølge anvisningerne. Betonen vil tjene som en solid og plan fundament for din udendørs trapper.

•Spread et lag af mørtel ½-tommer tykke oven på beton ved hjælp af en murske. Læg din første mursten på langs på toppen af mørtel, trykke det op mod væggen under skydedøren og tilpasse den udvendige kant med kanten af det betonfundamentet. Tryk mursten forsigtigt i mørtel.

•Lay din anden mursten på langs siden den først forlader en ½-tommer kløft mellem mursten og trykke det forsigtigt i mørtel. Lægge en plan mellem de to mursten og tryk dem forsigtigt med en gummihammer, hvis justeringer er nødvendige for dem at sidde niveau. Fortsat lægge mursten på denne måde, indtil du når den modsatte ende af det betonfundamentet.

•Klippe flere mursten jævnt i halve ved hjælp af en flise så og sæt dem til side. Brug en af halveret mursten til at begynde den anden række af mursten og placere det ½-tommer foran den første mursten du lagt med sin udvendige kant selv med kanten af betonen. Lægge en hele mursten ved siden af den halverede mursten og fortsætte med at bruge hele mursten, indtil du når den modsatte ende af det betonfundamentet.

•Fortsæt æglæggende mursten på denne måde, indtil du dække hele overfladen af de konkrete foundation. Alternere mellem begynder en række med hele eller halve mursten så klodser i én række er centreret over fugen mellem to tilstødende klodser i den næste række. Dette kaldes en kørende bond mønster.

•Fyld et morter taske med mørtel og presse det ind i hullerne mellem mursten i første lag. Anvende en ½-tommer lag af mørtel på toppen af det første lag af mursten og følge den procedure, der er brugt tidligere til at opbygge skridt. Begynde med en halv mursten på toppen af det hele mursten i første lag og fortsætte med at forskyde de følgende rækker.

•Spread et ½-tommer lag af mørtel oven på det andet lag af mursten på tværs af hele det muret område bortset fra de sidste tre rækker på forsiden. Disse mursten vil danne dit første skridt. Følg fremgangsmåden ovenfor for at installere to lag af mursten og udfylde hullerne mellem dem med mørtel.

•Fortsæt opbygge dine skridt, faldende dit arbejdsområde med tre rækker efter hver to lag af mursten. Det sidste trin bør falde lige under eller omkring niveau med bunden af skydedøren.

•Anvend en stiv børste for at udjævne væk eventuelle overskydende mørtel og tillade mørtel til at angive for en fuld 72 timer før du bruger din nye sæt af udendørs trin.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com