Cactus Rot

August 21

Cactus Rot

Cactus rot er en svampesygdom, der er forårsaget af miljøfaktorer eller forkert kulturelle praksis. Rot kan inficere krone eller rodsystem af anlægget. Tidlig opdagelse kan forhindre din kaktus fra rådner indefra og ud, ifølge museet kaktus. Derudover kan korrekt vanding og pottemuld hjælpe med at forhindre din kaktus fra pådrage sig sygdommen.

Rot

Rot opstår når kaktus er blevet plantet i dårligt dræning jord, overwatered eller forlod udenfor under kolde temperaturer. Både svampe- og bakterielle patogener Angiv sår i anlægget og forårsage cactus til at rådne fra krone, stilk eller rødder. Fugtige miljøer fremme spiring og spredning af sygdommen. Hvis kaktus er blevet smittet i rødderne, kan du se sygdommen starter i bunden af anlægget. Til sidst, sygdommen spreder sig fra bunden til toppen af planten. Syge områder ser sort, slimet og vanding.

Behandling

Skåret væk alle misfarvede eller syge områder fra kaktus med en skarp kniv. Dyp kniv i en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand til at sterilisere den. Ren værktøj mellem nedskæringer for at undgå spredning af sygdommen. Når du skærer i kaktus, skåret i et sundt område af anlægget. For eksempel, hvis anlægget er 6 centimeter høj og 2 centimeter er blevet inficeret, derefter fjerne 4 centimeter fra anlægget for at sikre, at du fjerner hele infektionen. Støv anlægget med svovl pulver til at forhindre infektion fra spredning.

Pottemuld

Repot en kaktus, der har oplevet rådne problemer med steriliseret pottemuld. Lav din egen pottemuld ved at blande kompost, grus og sand i lige store dele, som anbefalet af kaktus og saftige Society i San Jose. Løft kaktus af de gamle pottemuld og placere inde i den nye pulje. Du skal muligvis tykke handsker afhængigt af din kaktus. Tilføje et tyndt lag grus ud over din pottemuld til at hjælpe med at forhindre fremtidige rot problemer.

Vanding

Undgå rådne ved vanding din kaktus en gang om ugen, og kun én gang om ugen, foreslår den kaktus og saftige Society i San Jose. Løft op kaktus-container og vand omkring diameteren af pot med vand på flaske eller regnvand; ved hjælp af vand fra hanen kan føre til salt ophobning i puljen. Hæld vand, indtil du ser det afløb fra drænhuller. Ved at løfte op containeren, tillader du vand at løbe ud eller afdrypning hullerne. Erstatte pot på en tallerken, der har en 1/2 tommer lag af grus til at hjælpe med dræning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com