Hvordan til at plante Hood jordbær

March 31

Hood jordbær er en tidlig modning, juni-bærende jordbær kultivar. De producerer store og flavorful bær, der fungerer godt spises friske eller kogte i konserves. Hood jordbær planter varierer i udbytte afhængig af den voksende placering. Frugten trives i Pacific Northwest. Etablerede Hood jordbær planter vil bære frugt for tre til fem på hinanden følgende vækstsæsoner.

Instruktioner

•Find et websted, hvor din Hood jordbær planter vil modtage fuld sollys for en stor del af dagen. Har jorden i din valgte stedet testet for at bestemme pH-niveau. Jordbær planter foretrækker sandstranden, lerede jorde, der har en pH-værdi mellem 6 og 6.5. Indtil et område af jord, omtrent 3 fod bred indtil det er fri for ukrudt. Indtil sphagnum, gødning eller kompost i jorden. Tilføj de relevante mængder af gødning og lime og vente et par uger før plantning.

Forpakket din Hood jordbær planter fra en velrenommeret planteskoler. At sikre de er certificeret som sygdomsfrit og tjek planter omhyggeligt for insekter, stammer eller blad skader. Rødderne bør være lyse og kroner skal have et solidt og sundt udseende.

•Plant de sovende hætte jordbær planter i foråret efter alle faren for frost er gået. Placer rødderne i vand i en halv time før plantning for at forhindre dem i at udtørre. Fjern eventuelle beskadigede eller ødelagte blade eller rødder og trim rødderne, så de er omkring 4 eller 5 inches lang. Grave et hul omkring 6 inches dyb. Forsigtigt Placer planten i hullet, så kronen er i niveau med jordoverfladen. Pack jorden fast, men forsigtigt omkring rødderne.

•Space planter mellem 18 og 24 inches fra hinanden med 36 til 42 inches af mellemrum mellem hver række. Tilføje flere inches af muld mellem rækker efter plantning for at forhindre ukrudt og fastholde jord fugt. Vand planterne, når de er blevet plantet. Hood jordbær planter kan kræve vanding afhængigt af deres voksende placering. Sørg for, at jorden er våd mindst 12 inches under overfladen, men ikke kingsize.

•Hood jordbær er normalt klar til høst i begyndelsen af juni. Planterne producerer normalt bær i 10 til 15 dage. Pluk bærrene tidligt på dagen, mens vejret er stadig cool og tør dem omhyggeligt for at holde frugten fra rådnende. De vil vare i køleskabet i omkring en uge.

Tips & advarsler

  • Jordbær planter kræver bier til at bestøve blomsterne, så undgå at bruge insektmidler, mens planterne blomstrer. Hood jordbær planter er meget modtagelige for virus. De er også modtagelige for herbicidet skade, så ukrudt planter i hånden når det er muligt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com