Når høsten en toskansk Cantaloupe?

March 31

Med deres høje vitamin A og C indhold og super søde orange kød er cantaloupes en lækker tilføjelse til enhver have. En sort du kan vokse i hjemmet er den toscanske cantaloupe. Bliver mindre med definerede ribben, den toscanske cantaloupe adskiller sig kun lidt i udseendet fra andre muskmelons. Men timing høsten af en toscansk cantaloupe følger de samme regler som andre muskmelons.

Tidspunktet for høst

Toscanske cantaloupes modne omkring en måned efter bestøvning. Da du sandsynligvis ikke vil vide præcis når blomsten blev bestøvet, vurdere tre til fire uger fra den gang du ser en lille frugt udvikle under fading blomst. For de fleste regioner modne cantaloupes i midt - til slutningen af sommeren.

Udseende

Under sin vækst får melonen en grå-grøn farve. Når den bliver kønsmoden, netting på en toscanske cantaloupe svinder til en creme farve, ribbenene har en bleg orange stemmer til dem og området mellem ribbenene er lysegrønt. Hvor stilken opfylder begynder melonen at visne når melonen er modne. Hvis melonen er faldet fra stilken, det bør spises inden for et par dage eller det vil miste sin sødme.

Føle og lugte

Modne cantaloupe bør have en solid og tung fornemmelse, men bør ikke føle sig hårdt når trykket lidt. Hvis du har problemer med at dømme efter føle, lugte melon; når moden, vil det have en behagelig, blomster, melon duft. Hvis melonen føles blød, især hvis det allerede er faldet fra stilken, er det overmoden.

Fjernelse fra stilk

Når modne og klar til høst, bør din cantaloupe let at plukke fra stænglen med kun en lille slæbebåd. Ryk på melon til at høste det, eller du kan aldrig skade resten af planten. Vælge Melonerne om morgenen forud for vanding, og efter enhver aften duggen er tørret. Når du får din første moden melon, tjekke din have hver anden dag mere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com