Hvordan at dyrke haven planter fra frø

August 24

Hvordan at dyrke haven planter fra frø

Start planter fra frø adskiller den erfarne gartner fra nybegyndere, og hvis det er din første gang forsøger haveplanter fra frø, der er almindelige fejl, der kan sabotere din have drømme. Få planter ud til en god start, og du vil være uger før din nabo. Start frø er ikke svært, men det kræver tid og opmærksomhed hver dag hvis du ønsker at lykkes. Begynder mindst fire uger før den sidste frost i dit område og du vil være klar til transplantationen når vejret bliver varmere.

Instruktioner

•Læs over alle frø pakker før du begynder. Forskellige planter har forskellige plantning dybder og afstanden krav og du bliver nødt til at vide alt dette til at lykkes.

•Fyld plastbeholdere med frø-starte mix. Bruge plast six-pack containere fra gamle planter eller endda en æggebakke. Så våd frø-startende blandingen før plantning.

•Plant dine frø i henhold til oplysninger om pakken. Nogle kan lide at blive transmitteret oven på jorden, mens andre kan lide at være plantet 1 tomme dyb. Brug en blyant til at lave huller til udplantning. Efter plantning, sprøjte den frø-start blanding med vand fra en sprayflaske.

•Dæk containere med plastic wrap, som øger luftfugtigheden. Placere dem et eller andet sted varm så frøene spire. Forlade plastik på, indtil du ser spirer frem.

•Flyt containere til en solrig areal eller aflukke dem under en fluorescerende plante lys. Nu har de brug for lys til at vokse stærkt. Stræbe efter 16 timer i døgnet, og rotere containere hver dag, så alle dele af bakken frø får lys.

•Hold udplantningsplanterne fugtig; Lad ikke frø mix tørre ud. Opfostrer dem indtil de har to sæt af blade.

• Giv planter halv styrke gødning til at hjælpe dem til at vokse stærkt. Opløse gødning i vandet (bruger dobbelt så meget vand som normalt for at få halv-styrke) og feed ugentligt.

•Transplant hver sætteplante i sin egen container, som en enkelt portion yoghurt kop eller en 4-tommer gryde. Brug potning jord i stedet for seed-start blanding.

•Træffe dine frø til udendørs vejr når det bliver varmt nok til at plante. Gør dette over en tre-dages periode, "Fine havearbejde" antyder. Sætte dine planter i morgen, men bringe dem til resten af dagen. Den næste dag, forlade dem for halv dag, så hele dagen på den tredje dag. Efter at forlade dem udenfor indtil du transplantation dem i din have seng, som du ville enhver anden planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com