Sådan opbevarer nedtages stilladser opretstående

April 1

Sådan opbevarer nedtages stilladser opretstående

Stilladser bruges ofte i byggeri og hjem forbedringsprojekter. De giver en platform for arbejdere til at stå på mens du arbejder på en konstruktion eller forbedringsprojektet. Stilladser er ofte bygget flere historier over jorden, så arbejdstagere er i stand til at stå og bevæge sig rundt mens de arbejder på store højder. Stilladser kræver masser af plads til at gemme på grund af mængden af materiale, der anvendes til at gøre de større virksomheder. De er designet til at blive brudt og gemt så let som muligt, men pleje skal bruges ved lagring af en stillads oprejst.

Instruktioner

•Undersøg stilladser før lagring for at fjerne og erstatte nogen beskadigede komponenter. Dette gør stilladset sikrere mens det er gemt og hvornår det er samles.

•Wash stillads komponenter med en blød svamp, varmt vand og mildt rengøringsmiddel til at fjerne snavs, støv og snavs. Tørre stykker med en blød klud.

•Klap stilladser komponenter sammen og engagere de låsemekanismer, hvis stilladset er aktiveret med dem. De fleste stilladser har folde samlinger, der tillader delene at være rejst og dekonstrueret hurtigt og nemt.

•Prop stillads komponenter op mod væggen. Din lagerplads skal være høj nok til at rumme stillads stykker, mens de er oprejst.

•Anbring cykelstativer mod og omkring stilladser til at forhindre det fra at falde over. Stativerne have tilstrækkelig vægt til støtte i stilladser og forebygge skader, hvis det tips.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com