Kan en sort Tarp Over en swimmingpool slippe af alger?

August 27

Kan en sort Tarp Over en swimmingpool slippe af alger?

Alger i en swimmingpool præsenterer et problem for en pool ejer, hovedsagelig fordi det gør sådan en rod af en pool vand. Alger er mikroskopiske plante former, der kræver vand og sollys, som minimum, at vokse. En swimmingpool er en perfekt vækstmiljø for alger, fordi det giver dem vand og sollys i overflod. Alger er ligesom alle andre landbaserede anlæg, dog, de har brug for lys for at overleve. Derfor, hvis du skærer pool alger fra lys, vil de snart dør.

Blokere sollys

For ejere af swimmingpool er nødvendigheden af at forhindre alger fra tage bopæl i deres puljer en vigtig vedligeholdelsesopgave. Swimmingpool algerne forebyggelse afhænger af at have konsekvent rent vand for én. At forebygge swimmingpool alger kan også suppleres med, dog at holde en pool, dækket med en sort eller meget mørk pool dække eller tarp. Alger har brug for lys til at skabe deres energi gennem fotosyntese, og hvis du stoppe dem fra at få lys, de vil dø inden for en dag eller to.

Ulemper

En ren sort pool dække eller tarp vil hurtigt blok sollys og fratage alger af det lys, de behøver for at overleve, dermed dræbe dem. Dog ren sort swimmingpool dækker eller tarps har en stor ulempe. En swimmingpool tarp, for eksempel, der er sort på begge sider er som en kæmpe solpanel. Fordi en sort tarp på en swimming pool vandoverfladen fælder solvarme, vil det i sidste ende slå kølige, forfriskende pool vand ind i en lunken, varmt bad.

Løsning

Forhindre, at swimmingpool alger vises eller dræbe dem ud ved hjælp af en dækning, der er sort på den ene side og sollys-reflekterende på den anden. I juli 2011 er der swimmingpool dækker producenter, der tilbyder specialdesignede alger-hæmmende swimmingpool dækker. Alger-hæmmende swimmingpool dækker funktion reflekterende udvendige overflader, der vender sig bort solens stråler så algerne er berøvet af sollys. En alger-hæmmende swimming pool dækkes reflekterende farve på sin top eller nonwater side, forhindrer varmeoptagelse og holder vand komfortabelt cool til svømning.

Overvejelser

Som omfatter en swimmingpool med en sort tarp at dræbe en alger forurening kan tage et par dage til at udføre. Selv efter du dræber alger i en swimming pool, skal du stadig rense pool og superchlorinate det for at sikre komplet alger udryddelse. Ofte er døde alger for lille til pool filtrering. Efter at have dræbt off pool alger, anvende en pool vand clarifier for at klumpe dem op, således at de er store nok til at blive filtreret ud eller støvsuges op.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com