Pool Resurfacing indstillinger

August 28

Pool Resurfacing indstillinger

Der er en masse materiale muligheder for resurfacing swimmingpool ud over det traditionelle gips eller beton. Som teknologi og design har udviklet, materialer, såsom glasfiber, plast og vinyl er blevet mere almindeligt anvendt.

Gips

En af de første materialer skal anvendes til swimmingpool opbygningen var plain, hvid gips svarende til det materiale, der anvendes til at gøre kroppen kaster. Gips er relativt billigt, hvilket gør den populær til at dække store dele af en swimmingpool. Hvis det bliver tilhugget, kan gips repareres. Gips er typisk en grundlæggende hvid men kan males.

Beton

Stærkere end gips, beton overflader for svømmebassiner er almindelige for store pools, der er nødt til at modstå en masse slid, rive og bruge, såsom offentlige swimmingpools. Beton hældes normalt i formularer, der er samlet for at oprette hele puljen. Den hældes beton er glattes således at puljen har ikke løber eller ru pletter. Beton kan stå nøgne eller det kan males i en enkelt farve eller design. Hvis betonen revner eller hvis overfladen bliver udstenede eller arret, det kan slibes og et frisk lag af beton hældes over toppen til at dukke op igen det.

Glasfiber og vinyl

En anden populær resurfacing mulighed er glasfiber, holdbart materiale lavet af sikringsanlæg fibre der ofte føles som plast. Det kan købes i støbt figurer, der passer over en pool overflade; revner eller huller i glasfiber kan repareres med glasfiber patches. Glasfiber er ofte dækket med vinyl belægning, så ejeren af pool til at tilpasse den farve, tekstur og design. Vinyl dække skjuler alle glasfiber patches, og kan også blive lappet, hvis det tårer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com