Hvordan man laver en overlappende springvand

August 29

Vand springvand er nogle af de mest smukke landskabspleje dekorationer. De giver fredelige steder for fordybelse og kan i høj grad øge værdien af din ejendom. Efter disse enkle trin for trin instruktioner kan du bygge en vidunderlig overlappende vand springvand i din værftet eller haven.

Instruktioner

•Plan dit vand springvand på papir, før du gør enhver konstruktion. Overlappende springvand behov en skrånende bakke af en slags og en dam i bunden til at indsamle og recirkulerer vandet. Skitse grundlæggende design og placering af store sten.

•Vælg en dam pumpe alt efter størrelse af Dam og vandfald du vil bygge. Eftersom at pumpen vil presse vandet op ad bakke, er en kraftig pumpe nødvendigt. Vælg Dam afhængigt af det samlede antal gallon af vand i din dam. Hvis du kan finde en pumpe bruges specielt til vandfald.

•Pile snavs til at danne en lille bakke (højst 3-fod høje). Forsiden af bakken nedad til samling dammen bør gradvist skråner nedad over flere fødder til dammen. Du kan enten skråner bakken glat eller skære skridt ind i det med en skovl. I begge tilfælde skal der være en bred kanal skæres i toppen af bakken mindst 3 inches dyb at holde vandet i at køre over og ned ad siderne (varierer dybden afhængigt af størrelsen af sten du vil bruge).

•Dig en lille grøft langs siden af bakken for vandforsyningen linje. Renden skal være mindst 8 inches dyb. Renden skal udvide fra dammen til toppen af bakken, hvor det vil udleder vand for kaskade. Placer en tyk fleksible rør i renden og fylder det--bruge et rør, der vil passe på åbningen af pumpen.

•Dig Dam plads i bunden af bakken. En traditionel tiltalende design er en tyk ovale eller pæreformet cirkel. Præformerede Dam liners vil bidrage til at sikre, at din Dam ikke bruger mere eller mindre vand end nødvendigt.

•Dæk hældningen på bakken med tykke Dam plast (brug en længe ark til at forhindre eventuelle huller). Køre plast ned og i dammen. Hvis du bruger en præformerede Dam liner kører plast fra skrænten i dammen. Fjerne eventuelle små sten eller planter fra hill og omegn.

•Sæt klipper langs siderne af cascade. Vælg store flade sten og Placer dem langs sengen af kaskade, så de træder ned, oven på den anden. Sørg for, at klipperne er stabil og ikke flytte. Være meget forsigtig, når du placerer sten for at ikke punktere Dam liner.

•Fyld dammen med vand og sted pumpen inde i vandet. Vedlægge pumpen i et filter (hvis dette er hvad pumpe vejledningen opfordring til). Stik i pumpen og se din overlappende springvand på arbejdspladsen. Justere klipper og eksperiment til at skabe forskellige effekter.

Tips & advarsler

  • Landskab din hill for at skabe en behagelig skov floden look.
  • Tænd aldrig din pumpe, medmindre det er i vandet. Efterlad aldrig små børn uden opsyn i nærheden af dammen eller cascade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com