Reparation af en utæt rammeløse bruser dør

April 3

Rammeløse døre til brusekabiner er designet til at blokere de fleste vand fra utætte uden for bruseren, men de er ikke designet til at modstå en stor mængde vand som fast glaspaneler. Når du installerer en ny rammeløse bruser dør, skal du følge producentens anvisninger præcis at forhindre lækager. Selv korrekt installeret brusebad døre kan i sidste ende lække under visse betingelser, herunder hvis klar vinyl feje sæler på basis af døren slides og blive skør.

Instruktioner

•Drej på bruser og Bemærk Hvis stream fra bruserhovedet rammer brusedøren, især i nærheden hvor døren skærer de andre paneler eller gulvet. Flytte bruserhovedet, selv om strømmen af vand slår døren.

•Peel off enhver fejer knyttet til bunden af døren, både i og uden for bruseren. Fjerne den sidesten limrester fra døren ved hjælp af en anti-klæbende løsning og en klud.

•Rengør glas grundigt med en mikrofiber klud og glas renere løsning. Glasset skal være helt fri for rester af enhver art, så den nye fejer overholde korrekt.

•Measure bredde på døren og skære nyt fejer for begge sider af døren med en hobbykniv. Skrælle opbakning papiret fra fejer selvklæbende strimler. Tryk på de selvklæbende strimler til den meget nederste kant af bruseren døren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com