Hvordan at reparere en Doorbell knap

August 30

Hvordan at reparere en Doorbell knap

Dørklokken er ofte et visitor's første introduktion til dit hjem--en brudt doorbell, venstre forsømt, kan give en gæst indtryk af, at resten af huset er i en lignende tilstand af forfald. Men der er meget lidt at bekymre sig om, da reparation en dørklokken kan ske i et par timer.

Instruktioner

•Fjern doorbell knappen med en skruetrækker. Du skal muligvis en Phillips-head eller en flad-head skruetrækker, afhængigt af skruer. Skru de tilsluttende ledninger fra knappen og røre dem sammen. Hvis du hører kime, gå til trin 3. Hvis du ikke kan høre kime, gå til trin 2.

•Indstil din multimeter til at teste for kontinuitet. (Drej skiven?, det græske bogstav omega, som her betyder \"ohm.\") Røre sonder til de terminal skruer på bagsiden af knappen. Hvis måleren reagerer, skal du gå til trin 4. Hvis måleren ikke reagerer, knappen er brudt og skal udskiftes (trin 3).

•Få en ny knap. Fastgør ledninger til de terminal skruer på bagsiden af knappen. Du kan være nødvendigt at reformere wire-enderne ind i kroge Brug lange næse tænger. Skubbe ledninger inde i hullet og Vedhæft knappen til dør eller væg.

•Locate dørklokken transformer, som nok er nær de vigtigste elektriske panel. Find doorbell ledningerne og stram forbinder skruerne, hvis de er løs. Indstille multimeter til at teste AC spænding, og røre sonder til skruerne hvor dørklokken ledningerne er fastgjort. Hvis spændingen er omkring 16 volt, skal du fortsætte til næste trin. Hvis spændingen er betydeligt mindre end 16V, ringe til en elektriker for at erstatte transformeren. Transformeren er forbundet med høj spænding ledninger og skal udskiftes efter elektrisk og boliger koder, som varierer afhængigt af område.

•Tag dække off klokkespil. Dette kræver som regel en skruetrækker. Inspicér for og stram nogen løse ledninger med din skruetrækker. Brug multimeter til at teste ledningsnet. Hvis spændingen er mellem 5V og 16V, erstatte klokkespil (trin 6). Hvis der er ingen aktuelle, er ledninger defekt. Udskifte ledningerne, finde pausen og reparere den, eller skrotte hele systemet og købe en trådløs dørklokke.

•Fjern de skruer, der holder klokkespil til væggen, og tag enheden ud. Brug afdækningstape til at mærke ledningerne som du frigøre dem. Bruge etiketter til at forbinde ledningerne til de nye klokkespil. Har en hjælper, der trykkes på knappen for at teste de nye klokkespil. Skub i nogen løse ledninger, skrue de nye klokkespil ind i væggen med din skruetrækker, og vedhæfte dækning.

Tips & advarsler

  • I 2010, kan multimetre købes for omkring $20 på de fleste isenkræmmere.
  • Berør ikke de udsatte ledninger til hud eller nogen del af kroppen. Den elektricitet, kører til doorbell er meget lav og ikke livstruende. For at minimere risikoen for elektrisk stød, skal du bruge afbryderknappen for at afskære magt, når som helst du håndtering af ledninger og ikke test på dørklokken.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com