Spørgsmål at stille flytter virksomheder

August 30

Flytning kan være en besværet af så mange grunde. Du behøver ikke dit flyttefirma til at være en af dem. Før træffes beslutning om et selskab, du bør komme bevæbnet med nogle baggrundsviden og masser af spørgsmål, bør hvoraf mange har besvaret skriftligt.

Pris

Sørg for at få et estimat fra mere end ét regnskab, og skal du vide, hvad overslaget omfatter. Skøn, der er bindende, at give dig den endelige pris eller skøn, der er "ikke at overstige," hvilket betyder, at udgifterne kan ende med at sænke men ikke højere, er din bedste indsatser.Hvis du kun får en timeløn, har du ingen idé om hvor meget jobbet bliver som du har ingen idé om hvor hurtigt movers vil flytte. Sørg også for, du ved, hvornår og hvordan virksomheden forventer at blive betalt. Et depositum kræves normalt med balancen ved afslutningen. Nogle virksomheder kan ikke tage kreditkort eller personlige checks.

Pakning

Finde ud af, der er følgeseddelopdateret hvad. Du kan gøre det hele selv, pakke alle dine kasser og forberede alle dine større og knuses varer til transport. Spørg hvis forslagsstillerne kan hjælpe med større eller knuses varerne, eller hvis du ønsker, de kan gøre alle pakningen for dig. De fleste vil komme væbnede med forsyninger, som emballage tape og flytte tæpper, men sørg for, at de vil udføre de tjenester, du har brug for.

Levering

En levering tidsplan er også et vigtigt spørgsmål, især når det drejer sig om lange træk på tværs af flere stater. Din bedste chance er at få nogle form for bekræftelse skriftligt, at varerne ankommer når forventet, som nogle virksomheder kan planlægge flere stop på en lastbil og får waylaid halvvejs i hele landet. Kontroller, at du er opmærksom på eventuelle skjulte forsendelsesomkostninger, som et ekstra gebyr for at flytte op og ned ad trappen. Få navn og nummer på en kontaktperson, kan du tale med, mens farten er i gang.

Dækning

Spørge, hvor meget hver vare er dækket i tilfælde af et uheld. Movers tilbyder meget begrænset ansvar presseomtale uden omkostninger, normalt baseret på antallet af pounds, men det vil ikke være nok til at gøre for beskadigelse af aedel- eller dyre varer. Kan du købe ekstra dækning for at sikre du ikke vil få stå med beskadigede varer som du ikke kan få refunderet.

Baggrund

Gøre din egen baggrund check for virksomheden ved at sikre det er licenseret med statens department for transport. Check også hvor længe det har eksisteret, hvis det er medlem af nogen organisationer, erhverv eller virksomhed, og hvis der er nogen klager over det med Better Business Bureau eller andre organisationer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com