Sådan installeres et nyt tag på en 1999 Bigfoot Camper

September 1

Sådan installeres et nyt tag på en 1999 Bigfoot Camper

Installerer et nyt tag på din Bigfoot camper ved hjælp af en flydende tag belægning påføres med en maling rulle og spare en betydelig mængde af kontanter i lønomkostninger. Fleksibel og langvarige, flydende tag belægninger har vundet popularitet som tag udskiftninger på grund af lethed af installationen. Flydende tag belægning produkter er ozon og UV-resistente. Væsken kan anvendes lige over eksisterende tag. En frakke er alt det tager og gummi regntøj næsten øjeblikkeligt. Rense og reparere den eksisterende tag før du anvender flydende tag belægning.

Instruktioner

•Sweep taget af camper til ophæve snavs og debris. Fjerne fedt og olie fra taget ved hjælp af affedtningsmiddel og rene klude. Vaske taget med fad vaskemiddel. Brug en nylon pensel til at fjerne snavs og kridt indskud. Skylles taget med rent vand. Tillad tag tørre fuldstændigt.

•Tag klimaanlægget fra taget af camper. Skrabe ud af gamle pakningsmateriale og løs områder af sprødt, afskalning caulk med en skraber. Brug skraberen til at fjerne gamle caulking omkring ventilationskanaler og langs kanterne af taget. Fjerne rust ved hjælp af en stålbørste. Tving ikke materialet ud. Fjern kun løst materiale. Anvende en frisk perle af tagdækning caulk omkring ventilationsaabninger og langs taget kanten med en fugepistol.

•Applicer kontakt cement til løs overalt langs tag kant. Anvend tag gummi reparation og forsegling tape til alle tårer i overfladen af det eksisterende materiale.

•Tillad caulk og kontakt cement til tørre tidsrum fabrikanten anbefaler. Feje tag igen.

•Applicer flydende tag belægning langs kanten af taget, omkring udluftningsanordning blinkende og alle andre små områder ved hjælp af en pensel.

•Pour flydende tag belægning på flade dele af taget. Spred den flydende belægning ved hjælp af en squeegee. Glat ud væsken ved hjælp af en maling rulle. Gentag processen med at hælde den flydende tag belægning og sprede det ud, indtil hele camper taget har været dækket. Erstatte pakning og klimaanlægget på taget af camper, mens den flydende tag belægning er vådt.

•Lad camper i solen til at helbrede for den tid anbefalet af fabrikanten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com