Hvordan man laver dit soveværelse varmere

September 1

Ligemeget hvor du bor og hvilken type hjem du har, du stræber efter at skabe en konstant behagelig temperatur i hvert værelse. Men nogle gange en særlig rum, såsom soveværelse, er mærkbart koldere end resten af hjemmet. Du kan bruge en række strategier til at løse chill stammer fra dit soveværelse.

Instruktioner

•Hold døren til soveværelset lukket, især hvis du skru ned for varmen i resten af huset, før du går i seng. Et sæt-back termostat sænker hjemmets temperatur om natten. Forlader dit soveværelse døren åben kan oprette kolde kladder, der sænker temperaturen i rummet.

•Drej varmen i dit soveværelse til en behagelige omgivelser, derefter lukke døren og overvåge komfortniveau i rummet. Du skal måske sænke temperaturen lidt efter et par minutter, da varmen fylder rummet. Du kan ikke have kontrol over temperaturen i hvert værelse, hvis du har central varme med en centralt styret termostat. Elektrisk baseboard varme tillader dig at justere temperaturen i hvert værelse.

•Tilføj en transportabel plads varmelegeme til hjørnet af rummet. Rumopvarmere kan være meget effektiv til opvarmning mindre områder, såsom et soveværelse.

•Kontrollér mængden af isolering i dine ydervægge hvis soveværelset sidder i et hjørne af hjemmet. Tilføje mere isolering til udvendige vægge kan holde den eksisterende varme i rummet i stedet for at give den mulighed for at sive ud. Tilføje ekstra isolering på loftet eller krybekælder rundt i soveværelset kan hjælpe en hel del så godt.

•Tilføj smide tæpper til dit soveværelse gulvet til at give dig en varmere overflade til at gå på. En tyk fåreskind tæppe kan være særligt effektive på holder varmen i rummet og at holde temperaturen på gulvet behageligt.

•Kontrollér soveværelse vinduer for utætheder og kuldebroer. Varme kan siver ud gennem disse vinduer. Udskiftning af ineffektive vinduer med nyere og mere energi effektive dem kunne spare dig penge og holde din home varmere om vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com