Hvordan man dyrker økologiske røde vinterhvede

September 3

Økologiske røde vinterhvede er en meget eftertragtet korn i nutidens markeder som forbrugere gøre mere regelmæssige ture til de økologiske øer af deres lokale supermarkeder og helsekostforretninger. Økologisk red vinterhvede er en korte korn, der er brugt ved bagning brød og pasta, som er derefter markedsføres som økologisk produceret slutprodukter. For at alle korn til at blive markedsført som "certificeret økologisk", skal du kunne vokse din afgrøde uden brug af pesticider, kunstgødning eller andre kunstige kemikalier eller stoffer.

Instruktioner

•Indstil en aftale med din lokale county landbrugs udvidelse office og besøg en af repræsentanter til at diskutere deres ønske om at vokse røde vinterhvede økologisk, og bruge alle ressourcer repræsentanten giver dig for din planlægningsfasen.

•Læs og forstår fuldt ud den føderale regerings "e-fr" landbrugsrammebestemmelserne fundet på nettet (se det første link i referencer) for at sikre du vil være helt i stand til at opfylde kravene til økologisk certificering af din høstede korn.

•Locate en eller flere eventuelt passende jordlodder hvor du vil være i stand til at vokse din økologiske røde vinterhvede. Når du har placeret dine potentielle jordlodder, Sørg for der er en mulighed for at oprette en pivot sprinkler eller plads til at lægge den nødvendige gated rør til kunstvanding.

•Work med din county landbrugs udvidelse office som et bindeled til Department of Agriculture at arrangere jordprøver skal udtages fra lander på som du ønsker at dyrke hvede. Af jordprøver vil blive analyseret for at fastslå, om jorden er fri for kunstige gødning, kemikalier og pesticider.

•Rent nødvendige farm traktorer, jord-inventar og korn plantning boremaskine til at forberede jorden og derefter plante din afgrøde, når USDA har givet dit valgte land en økologisk certificering. Overrisle din afgrøde som nødvendigt og afholde sig fra brug af pesticider eller kunstigt fremstillet gødning for varigheden af din vækstsæson.

•Harvest og markedsføre din økologiske røde vinterhvede stolt som "certificeret økologisk".

Tips & advarsler

  • Være parat til at betale gebyrer til analyse af din jordprøver, som laboratorierne, der kræver deres udgifter skal betales.
  • Planlægge brugen af leasede udstyr klogt at reducere mængden af lejet tid. Organisere din tid til at undgå at betale leje udstyr, hvis det vil sidde for lange varigheder under regnvejr.
  • Gælde aldrig enhver gødning eller kemikalier til din afgrøde, når du har fået økologisk certificering--dermed vil ugyldiggøre certificering, og afgrøden vil derefter nødt til at blive markedsført som ikkeøkologiske.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com