Hvad kan bruges til at tage røde neglelak laminatgulve?

September 5

Laminat gulve er ofte billigt, men de kan give et værelse et dyrt udseende. Gulvene er modstandsdygtige over for de fleste pletter. Mens rød neglelak kan ligne en permanent pletten, vil det faktisk kommer ud med de rigtige værktøjer. Hvis du ikke fjerner pletten ordentligt, risikerer du at beskadige de laminatgulve og efterlod mere end blot en uinteressant neglelak pletten. Når du fjerner pletten effektivt, regelmæssigt fugtige moppe gulve til at holde dem i god stand.

Vaskning pulver

Selv om en fjernelse af pletter pulver kan fjerne hård rød neglelak pletter, kan det også ridse gulvet hvis du ikke bruger det omhyggeligt. Kommercielle fjernelse af pletter pulvere er let tilgængelige i rengøring midtergangen, eller du kan oprette dine egne ved at blande en lige mængde bagepulver, salt og borax pulver. Når du anvender en mild fjernelse af pletter pulver til laminatgulvet, gnid pletten let med en fugtig, ikke-slibende svamp. Undgå at skrubbe for hårdt, fordi du kan permanent beskadige laminatet. Skyl fjernelse af pletter pulveret med vand og tør området med et håndklæde, når du fjerner neglelak.

Neglelakfjerner

Da neglelakfjerner virker effektivt på fingernegle, kan det også arbejde for at opløse pletten fra laminat gulve. Gnid neglelakfjerner på pletten med en ren vaskeklud, indtil den er opløst helt, så skyl og tør gulvet grundigt. Hvis du ikke har neglelakfjerner eller hvis du er bekymret over det at skade dit gulv, anvende en isopropyl afrids alkoholopløsning på pletten. Mix 1 kop hvid eddike, 1 kop vand og 1 kop sprit i en skål og gnid det over pletten. Skyl og tørlæg gulvet efter anvender løsningen.

Koncentreret rengøringsmiddel

Koncentreret fad vaskemiddel virker effektivt til fjern neglelak fra laminat gulve uden at ridse eller beskadige overfladen. Du kan også anvende en koncentreret husstand renere. Læs altid er etiketten for at sikre, at den renere du bruger sikkert for laminatgulve. Gnid den koncentreret opløsning på pletten med en vaskeklud. Altid skyl løsningen af med rent vand og tørre gulvet med et håndklæde.

Advarsler

Aldrig forlade stående vand på laminatgulve, fordi fugten kan forårsage gulvet at udvide. Aldrig skrabe laminatgulve med et barberblad eller en anden skarp genstand, fordi du kan ridse overfladen. Altid teste rengøring løsninger på små og uanselige områder på laminatgulve for at sikre, at de ikke vil skade overfladen. Undgå at bruge ståluld eller barske slibemidler på laminatgulve – de kan ridse gulvet permanent.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com