Tips til Pool maleri

September 5

En af de mest almindelige overfladen af en pool er maling. Det kommer i mange forskellige farver og i tre forskellige typer: epoxy, gummi og akryl. Epoxy varer den længste, gummi næste og akryl mindst før de begynder at bryde. Før maling eller malerarbejde en pool, men er det vigtigt at vide hvilken maling du skal bruge på overfladen så malingen korrekt overholder det. Akryl kan anvendes på alle overflader.

Forberede poolen

Efter bestemmelse af typen maling du kan eller vil os på swimmingpoolen, dræne alt vandet og begynde at behandle indersiden af puljen, selv. Chip off enhver gammel maling. Klip eventuelle revner med en diamant klinge sav eller en vinkelsliber. Disse bør være skåret ud på en fjerdedel af en tomme dyb. Du bør også chip enhver divots eller løs cement. En højtryks skive vil holde denne proces fra at være alt for omhyggelige. Fjern eventuelle hydrostatisk relief stik. Caulk revner du har skåret ud og lappe nogen store chips eller divots med hydraulisk cement.

Vask poolen

Syre vaske swimmingpool med 50 procent vand og 50 procent saltsyre løsning, som kan købes på ethvert pool levering butik. Du vil sikkert bruge en højtryksspuler til denne proces. Skrub væggene og gulvet i poolen. Skrub poolen igen ved hjælp af TSP (trinatriumphosphat), et rengøringsmiddel, der er tilgængelig på mange isenkræmmere. Dette vil bidrage til at neutralisere syren og fjerne glasur, olie eller snavs, at syren ikke fjerne. Skyl pool helt to gange med frisk vand, så alle alle kemikalier er fjernet. Pumpe ud swimmingpoolen og lad det tørre i tre til fem dage. Tape off flisen, så ingen maling får på det.

Maleri af Pool

Før du begynder at male, blande maling til fem til syv minutter, så er det den rette konsistens. En rulle er nok din bedste satsning, og det er bedst at male i solrige, klart vejr (med nogen trussel om regn) med en temperatur på et sted mellem 40 til 90 grader. Sørg for at du ikke har høj luftfugtighed som maling ikke tør eller vil boble mod overfladen af puljen. Tilføje et andet eller tredje pels men vent ca fire timer mellem frakker. Når du har gjort det, skal du vente mindst fem dage før genpåfyldning pool med vand--endnu mere, hvis det regner. Det kan være en god idé at dække den tomme pool med en presenning, hvis truer med regn, selv om dette kan bremse tørringsprocessen, hvis det er venstre på alt for længe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com